Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Gary Benjamin (Virginia Madsen), nepríjemným kolegom Vinceom (Milo Ventimiglia) a vlastnou hanblivosťou pred krásnou kolegyňou Kendall (Leven Rambin), až pokým sa nezjaví záhadný Greg (Justin Kirk), ktorý Waltera donúti prehodnotiť zmysel svojho života a zamyslieť sa nad budúcnosťou. (kasch10)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu snímek, který se jen těžko dá kousnout, hlavně proto, že jeho poslední část je zbytečně surrealistická a vlastně nic neřekne, i když se chce tvářit, jak je umělecká. Celé to je pak vlastně o tom, že se mladý muž nemůže dostat z toho, že jeho otec zemřel, má oidipovský komplex, je za buzeranta a nedokáže se vymáčknout před holkou, která se mu líbí. Prostě klasické problémy introvertů v divném provedení. ()

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Vizuálne zaujímavé, občas sa dokonca vyskytol aj humor. Príbeh bohužiaľ príliš obyčajný, očakávateľný a natiahnutý, herecký výkon Virgine Madsen bol otrasný. Napriek tomu sa na tento film dá pozerať veľmi ľahko a so zvedavosťou. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Představte si film, kde si hlavní hrdina nařizuje stovky budíků, aby se co ráno budil bez jejich přičinění. Představte si film, kde hlavní hrdina běhá jako ten defaultní pošuk z každýho druhýho filmu o nějakym pošukovi. Představte si film, kde hlavní hrdina na potkání posílá lidi do pekla/nebe jednoduše proto, že "jeho táta byl bůh", a činí tak někdy "protože mu to něco tam vevnitř řeklo", jindy prostě jen tak podle nálady. Představte si film s evidentně těhotnou Leven Rambin a permanentně oblečenou Neve Campbell, která jakože fakt ještě točí. No, a teď si představte, že se od vás očekává, že se u toho budete bavit. Nebo ještě líp - představte si, že se u toho fakticky bavíte. Šílený, co? Jedna hvězdička za Macyho. ()

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Film o ztrátě, odpuštění, hledání a cestě za nalezením sebe sama, bla bla bla .... Ne, je to otravná píčovina s totálním buzerantským retardem. Vyhněte se tomu obloukem, nebo si pokurvíte celej večer. ()

Zajímavosti (2)

  • Takmer v každej scéne je strategicky umiestnená modrá a červená farba. (kasch10)
  • Film sa natáčal v americkom Indianapolise. (kasch10)

Reklama

Reklama