Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mark McCarthy (Gavin McInnes) trpí vzácným typem rakoviny. Vzhledem k tomu, že se svou přítelkyní čekají miminko, rozhodne se natočit video lekce, aby svého zatím ještě nenarozeného syna provedl různými etapami jeho života. Seznámí se s Bryanem (Liam Aiken), který dostane za úkol natáčet vše, co se okolo Marka děje. Tím začíná velká lekce, jak být (nebo možná spíš nebýt) mužem. (shushee)

(více)

Recenze (9)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl humoru mi jednoduše nesedí. Nápad s tatíkem, který natáčí synkovi instruktážní video o tom, jak být chlap, je sice fajn, ale to kanálové vyjadřování i učinkování v podání nesympatického hlavního hrdiny mě spíš otrávilo, než pobavilo. 15% ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se sejdou tři chlapíci středního věku a rozhodnou se své názory na mužnost a lízání kund vecpat do celovečeráku. Však já s nimi i souhlasím. Záliba v mikinách s kapucí, horoskopech a míchaných drincích je bezpochyby výsada mrdkosrků, co si nezaslouží protilehlý palec. Jenomže ono existuje pravidlo, že vypiplané světonázory, co fungují v pidiyoutubeskečích, skoro pokaždé kurevsky pohoří na plátně. Strčit patnáct řízných dialogů do toho nejopotřebenějšího dějového schématu a pak očekávat, že si diváctvo nebude nudou drbat kaďák, je vskutku debilní přístup. Sračkově vykreslené vztahy mezi postavami, které se vyvíjí se scénáristovou pravačkou zaraženou v análu. Sračkový a pěkně odfláklý film, kde Gavin McInnes třikrát ukáže péro. Sračkový film, nad kterým plejtvám písmeny, ale trochu mě bavil. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Suveréně, doslova za koule, chycená komedie, tedy dokumentarizace svému synovi, aby se v tom svetě neztratil. Bavil jsme se velmi dobře, je to natočené natvrdo, bez sebemenších servítek s celou řadou šílených situací. Ještě aby taky ne, když je otec delikvent prosáklý všemi neřestmi :-)). Je škoda té neznámosti filmu, bez jakékoliv propagace. Výklad "MOKRÝ KOBEREC" jsem málem nerozdýchal a dává naprdel i jazykovému tornádu z prciček! Za mě můžu vřele doporučit! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To naozaj prišiel niekomu ten kretén Mark vtipný? Mne teda nie, presne ten štýl "humoru", ktorý mi príde zbytočne a najmä nasilu nechutný a povrchný. Ale ak má niekto rád fekálno-sexistický humor, tak určite si príde na svoje. Mark bol pre mňa vrcholne nesympatická postava. No čo dodať? Napriek tomu to nebolo až tak úplne najhoršie, na niektorých scénkach a hláškach sa dalo občas trochu aj zasmiať, a niektoré fázy filmu boli celkom obstojné. Aj keď v celkovom merítku je to tak či tak pod hranicou priemeru... A inak, čo sa týka námetu, spočiatku to vyzeralo byť naozaj pozoruhodné a zaujímavé, škoda že zdanie klamalo. ()

1peer3 

všechny recenze uživatele

známy kanadský komik, pôvodom z Veľkej Británie Gavin Mcinnes, hrajúci hlavnú rolu otca s rakovinou, sa v rámci natočenia dokumentu pre svojho ešte nenarodeného syna, ujíma Bryana - kameramana a zároveň 22 ročného chlapca vyrastajúceho bez otca. A tak sa Bryan stáva neplánovane predmetom Markovho (Gavin Mcinnes) záujmu, ktorý z neho chce vychovať skutočného muža,... ()

HanzoO 

všechny recenze uživatele

Film tak dobrej není, ale kvůli tomu geniálnímu návodu jak jí správně vylízat, si zaslouží mnohem víc než jen pět hvězd. ()

Reklama

Reklama