Reklama

Reklama

Tonari no kaibucu-kun

  • Japonsko となりの怪物くん (více)

Obsahy(1)

OVA k anime Tonari no Kaibutsu-kun (2012). V historických kostýmech se zde odehrává seznámení hlavních hrdinů příběhu, Yoshidy Haru a Mizutani Shizuku, kteří stojí v čele dvou proti sobě bojujících skupin. Otázkou zůstává, kdo opravdu řídí tohle město se zákazem sladkostí, kdo zničil novou školu a odkud vlastně přiletěl kohout Nagoya. (loveless)

(více)

Recenze (4)

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Proč já těm přídatným OVA, ONA a OAD vůbec věnuji ten svůj drahocenný čas?”, ptám se občas po zhlédnutí podobných klenotů sám sebe, leč nedaří se mi najít odpověď, zvlášť když z četných zkušeností vím, že čím více se mi líbí původní seriál, tím zpravidla horší pak OVA bývá. Tonari no kaibucu-kun bylo jedním z těch mála zástupců seriálů skupiny šódžo, které se mi líbily, a tak jsem bláhově doufal, že si OVA zachová z původního seriálu aspoň malou dávku nevtíravého, příjemného humoru. Ale kdepak, chyba lávky. Ze zasazení OVA do historického Japonska, bojů dvou rodů, zparodování jmen hrdinů a vyhlášky Haitórei (zakázány jsou zde ovšem sladkosti) se vytěžilo jen minimum vtipu, spousta postav se tam objevila jen proto, protože se tam objevit musela, celé OVA se i navzdory stopáže o necelé půlhodině strašně vleče a závěrečné rozuzlení se slepičím princem bylo jen vrcholem trapnosti. Kde se vytratily ty dobré gagy a správný timing vtipů z původního seriálu? Ach, to nevím. Přesto dávám jednu hvězdu, neboť i přes spoustu vypsaných negativ jsem se asi třikrát pousmál. Mohlo to být ještě horší. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomuto seriálu dával veliké naděje. Měl jsem rád všechny charaktery, dokonce i přes jejich neoriginalitu. Člověk by ale čekal, že se něco začne dít... Že se snad děj někam dohrabe. Ono ale né. Hlavní hrdinka si prostě postaví hlavu, seřve všechny okolo a na konci dějství stojí jedno velké "WTF". Myslel jsem si, že OVA by snad ještě mohla stát za to. Mýlil jsem se. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

OVA k anime Tonari no Kaibutsu-kun, které je z "paralelního vesmíru". Je to bláznivina a jiná verze seznámení Shizuku a Haru a možná je ten jeden díl lepší než celé původní anime. Neurazí nenadchne, pro fanoušky určitě doporučuji. Yamaken je opět cool ztracený, ale je tam málo. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

OVA mimo štandardné fanservisové témy, takže tlieskam. A humor dostatočne absurdný na to, aby sa nedala uhádnuť pointa. Takže ten kohút tam celý čas nebol len tak :-). Pobavilo. ()

Reklama

Reklama