Reklama

Reklama

Recenze (7)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor: pokiaľ by to chcel niekto pozerať kvôli tomu, že to je (zrejme omylom) radené aj pod žáner horor, tak sa nemusí ani namáhať. Zaujať to môže skôr hráčov; konkrétne tých, čo si potrpia na LARP, či iné moderné odrody RPG a majú záujem si preniesť trochu fantasy zábavy aj do reálneho života. O hráčoch a (ich) hrách teda zväčša pojednáva aj táto podivnosť, ktorá však mňa absolútne nezaujala. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Film se tváří profesionálněji než předchozí dva, a i tak po filmové stránce rozhodně vypadá. DnD prakticky vyměnil za karty, což mě osobně problémy nedělá. Žel bohům však už není tak nabitý vtipem a sranda scénkami (dějová linie s tím obřím plyšákem je ovšem takřka parádní) a tak se z toho stává spíše karetní drama. Ne, nenudilo mě to, ale prostě už to nebylo ono. ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Kartove hry mi niesu cudzie. MtG i Warcraft som si sem-tam aj zahral. Tiez slovo larp mi neni nezname a poznam i vasnivych hracov card-games. Preto som chcel rezisersku predstavu ich sveta v tomto "fantasy". Zial toto filmove prevedenie mi prislo nezaujimave, pridlhe, scenaristicky slabe a technicky na dne. Nieco, co by vas mohlo z hracskeho prostredia skor zuajimat je napriklad usmevny mini-serial "The Guild". ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Po předchozích dílech sice kvalitativní nárůst co do technické stránky, ale kvalitativní úpadek co do scénáře. Většina známých postav dostala minimální prostor, noví protagonisté jsou nevýrazní, neustálé recyklování jedné otravné formule k naštvání a, co zamrzí nejvíc, skoro všechen nadhled, sebeironie a vtip jsou pryč. Že by se tvůrci vyčerpali JourneyQuestem? Dvojice nadcházejících The Gamers projektů by se raději měla urychleně vrátit do vyjetých kolejí. ()

Iriquindae 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit hodnocením, film zatím vidělo jen pár lidí. Pokud máte poctivě zkouknutý první a druhý díl, k tomu ještě JourneyQuest, tak Vám mohu slíbit, že je to o řád propracovanější zábava. Každý, kdo hrál dračák, ulítával na jakékoliv karetní hře a díval se na seriály v neděli ráno na Nově, prostě musí zaplesat! I již dávno zapomenutého hráče tenhle film donutí znovu si prožít tu specielní radost, která se jinde možná ani najít nedá. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Méně humoru, než v předešlých dílech, filmovější "příběh" pořád stejně zábavné. Konec odkazující na první díl potěšil :-) ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Magori! Parta nerdov, ktori su do svojho herneho sveta tak zamilovani, ze im neprekaza vyzerat pred zbytkom sveta ako magori. Kartove hry poznam len z kraja a plne som rozumel asi polovici o com sa tam toci. Prave preto som s hrdinom zdielal rovnaky uhol pohladu. Humor mi vyhovoval, vyrazne nekvalitne vlozky z in-herneho sveta mi vobec neprekazali. Krasne sa tu potvrdilo jedno: Nezalezi, co mame radi. Ak to milujeme, podme do toho celym srdcom a budeme stastni. Nepatrim k tymto nerdom, ale rozumiem im a zavidim. Nic podobne som este nevidel a zvazujem pozriet si dalsie podobne vytvory. ()

Reklama

Reklama