Reklama

Reklama

Až po uši

(seriál)
Trailer 3
Česko, (2014–2017), 13 h 21 min (Minutáž: 33–36 min)

Režie:

Jan Hřebejk

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Třináctidílný seriál, kterým společnost HBO Europe pokračuje ve vlastní české hrané tvorbě, režíroval Jan Hřebejk. Scénář napsaly Iva Klestilová a Tereza Dusová. Hlavní postavy vyprávění, které se milostně zaplétají v homosexuálních i heterosexuálních vztazích, ztvárnili oblíbení čeští herci a herečky. Seriál Až po uši začíná tam, kde většina seriálů podobného žánru končí. Nezanechává diváky stát na prahu domácností a ložnic, ale s nadhledem a humorem je zatahuje do koloritu vnitřních světů, kde mezi milostnými povyraženími prosakují na povrch obavy a traumata, před kterými hrdinové seriálu utíkají: matka alkoholička, nechtěně těhotná přítelkyně, ztracený otec, nevěrný manžel, sebevražda sestry nebo nešťastná láska. Všechna tato bolest se musí v něčem utopit: v sexuálních avantýrách, alkoholu nebo v práci. A za instantní řešení svých krizí musí samozřejmě každý také poctivě zaplatit. (HBO Europe)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (218)

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Tohle je mrzení, nemít moribundus, tak to ani nedokoukám, ale takhle jsem měla aspoň u čeho zvracet. Jediný, co se mi na seriálu líbilo, byla hudba od Vladivojny a výkon Lenky Krobotový, kterej jsem tu stíhací fúrii fakt věřila. Jinak se divím Anně Polívkový, že pořád bere ty role ošklivých holek, co taky touží po lásce, ale kvůli velkému nosu ji nikdo nechce. Fajn, tady jí pro jistotu ještě nechali srůst obočko, aby to měla opravdu tuplovaný, že si nikoho nenajde. Do vnadné samice je zase jasná volba Jitka Čvančarová, ta taky asi v tomhle charakteru nemá alternaci. Teda mohla bych jí zastoupit já, ale bohužel nejsem herečka. Kdo mi ale neseděl, byl Hynek Čermák v roli svůdníka, to je přeci džob pro Marka Vašuta. Ano, Marek je jasnej seladon a hází tak žhavý pohledy, že není pochyb, že ho chce prostě každá. Aňa G. by byla v pohodě, kdyby neměla tu dlouhou ofinu, přes kterou vůbec nic neviděla, takže podle mě ani nevěděla, s kým je momentálně na rande. No, a Jiřího Havelku mám poměrně ráda, ale vtipálek Jakub by jasně seděl Prachařovi. Jo, Jakubové, to jsou rození žertéři. Takže díky, čau a u druhý série se nejspíš neuvidíme, příště budu radši zvracet třeba u Vaření s Jaromírem Soukupem. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré komentáře typu, hle zhlédl jsem dva díly a už nemusím více, neboť jsem skvělý kritik a filmu rozumím. Nebo jsem pepík z Prahy, Prahu přece znám, ta ulice je jinde než ve filmu, tady jsem přece byl a tak to není, sakra jak mohli tolik kilometrů přejít za tak krátkou dobu, sakra jak může bydlet v bytě za deset melounů? Já zas tak dobrý kritik nejsem, Prahu tak dobře neznám a tak jsem se nechal vtáhnout do skvělého a vtipného seriálu a vůbec mi nevadí, že HBO nemám. Líbí a dávám plný počet. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Další televizní soap opera o vztazích, která se od všech těch nováckých a primáckých nekonečných seriálů nijak zvlášť neliší, krom o něco lépe zvládnuté dramaturgie. První epizody jsou naprosto o ničem, po poznání ústředních postav a dějových zápletek začínám kamarádit s rychloposuvem u linie s Geislerkou (30%), zívat na plnou hubu většinu času s Polívkovou (jejíž postava mi tu pila bez drákulovské grácie téměř celou stopáž krev, 50%), a onanovat nad lesbickou story s oplácanou, ale i tak neskutečně sexy Čvančarovou (70% za erotiku, 60% za zbytek). Nejzábavnější díl - e11 (ten jediný mě bavil téměř celou půlhodinu a na konci jsem se i zasmála), nejnudnější díl - je těžké vybrat ze zbývajících dvanácti. celkově max za pade, ale cejtím to spíš níž. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Takový seriál je na naše území hoodně nadstandartní.Vše se točí pouze kolem vztahú a sexu.Moc povedené jsou vykusovačky Čvančarky a Kolesárky.Kolik asi holky dostali za tuhle podívanou.Nicméně musím říct že tahouny seriálu jsou A.Geislerová,J.Havelka,R.Holub .A.Geislerová si mě svojí rolí hoodně získala na svoji stranu:-)) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud nepočítáme Hořící keř, HBO si naši původní tvorbu zatím pouze testuje, (první) Terapie a tohle je převzatý seriál ze zahraničí. Každopádně zatím to nevypadá vůbec špatně, i přes rychlé tempo a crazy humor lze dobře vykreslit vztahy a jen kvůli tomuhle všechno přece nemusí být apriori plytké. I Jana Hřebejka zlákala televize, jakpak by ne, největší radostí pro mě byl Jiří Havelka, samozřejmější a civilnější výkon už jsem v naší seriálové ani filmové tvorbě dlouho neviděl. ()

Galerie (184)

Zajímavosti (6)

  • Byt ve věži, který ukazuje pan Jiří (Jaromír Hanzlík) Šárce (Aňa Geislerová), a ze kterého se v 6.díle dívá na Šárka na všechny věže Prahy, je v Mostecké ulici na Praze 1. Tento byt užíval ve druhé polovině 20. století režisér Zdeněk Podskalský. (Nefra)
  • Natáčení seriálu, jehož tvůrci využijí vizuálně vděčných prostředí i malebných exteriérů české metropole, probíhalo 68 dnů. Poslední klapka má padla v listopadu 2013. (Zdroj: HBO)

Reklama

Reklama