Reklama

Reklama

Léto v bikinách 2

  • USA Bikini Summer II
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nic nemůže být přitažlivější a vzrušující pro mládež v horkém létě než se octnout na nádherných plážích exkluzivního letoviska Malibu. To dobře ví i mladý pár Joshua a Wilma, momentálně bez stálého přístřeší, proto bez váhání zamíří právě sem. Tady se postupně jejich cesty zkříží s rodinou zbohatlíků obývajících luxusní vilu. Otec Harry je ziskuchtivý, zkažený a nesnesitelný… Dcera Vanessa všude hledá rozptýlení a dobrodružství. Druhá dcera Bridget zase svádí šoféra. Syn Mark touží "pumpnout" každou ženu, co vidí. Jediná matka se zdá normální. Je tu ještě španělské děvče Anita, africká kuchařka Althea, bisexuální sluha Edward, korejský zahradník Hong - a ti všichni si užívají plnými doušky slunce, moře a lásku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

MMR 

všechny recenze uživatele

První díl k dispozici nikde není, tak jsem hupnul rovnou na druhý. No, těla nádherná, slintám :-D Ale jinak nic extra... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

To samý v bledě modrým co jednička, ale tady už je ten (ne) humor vyloženě tlačenej na pilu a sklouzává do trapnosti. Holky pořád fajn, ale jinak už fakt bída. Třetí díl už radši vynechám.20% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Moje bikinky se vrátili v opravdu v dobrém pokračování plné koz a sexy účesů. Tak těch koz není až moc,ale vždy potěší,když na mě vykouknou. Děj je jedno jakej je,hlavně,když se to nějak odvíjí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka o poznání slabší než jednička. Tentokrát se tvůrci snažili dát si větší práci s příběhem, ale dopadlo to úplně stejně. Opět to nikoho nezajímá. Sledovat debilního fotříka, který má rád Dominy a sadomaso, matku jenž čumí na teleshopping, dvě nadržené a nepříliš inteligentní dcerušky a jednoho bezdomovce s hudebním talentem…Stejně chtěl každý vidět jen děvčata v úsporných bikinách, nebo ještě lépe bez nich. No nahoty tu bylo zase dost, ale to je tak jediná přednost. Navíc Melinda Armstrong (kterou jsem si oblíbil v jedničce) tu ztvárnila totálně debilní postavu, to už její filmová sestra Maureen Flaherty byla ve všech ohledech lepší. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Uživalel MMR to celkom vystihol. Film sám o sebe nič moc, ale tie prcinky:) to celkom kompenzujú. Bolo na čo pozerať. 3* ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Veselé barevné sluníčkové nenáročné koukání na hezké holky v biginách. Nic víc ani míň. ( teda i nahoře bez ) ()

Reklama

Reklama