Reklama

Reklama

Život mezi vlnama

(TV film)
  • Česko Život mezi vlnami (více)
Francie, 2009, 53 min

Obsahy(1)

V životním prostředí moderní společnosti se objevují stále nová, reálná anebo také jen spekulativní rizika. Na seznamu potenciálně nebezpečných technických vymožeností se ocitly i mobilní telefony. Symbol trvalého a neomezeného spojení,
bez nichž si už život bez nadsázky neumíme představit. Než v devadesátých letech XX. století zaplavily trh, nikdo jejich možná zdravotní rizika nezkoumal. Pravdou ale je, že při styku elektromagnetických vln se živou hmotou se prolíná fyzika a biologie, technika a lidské zdraví. A veřejnost se ptá... Francouzští dokumentaristé se proto vydali hledat odpověď na otázku, zda záření mobilních telefonů má vliv na lidské buňky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Heero 

všechny recenze uživatele

Dokument popisující vliv elektromagnetického záření na nejen lidský organismus. Bohužel, jak je v tomto dokumentu samo uvedeno, těch studií je spoustu, a některé si objednali sami operátoři. Pokud tedy dokument chtěl ukázat, že se nedá ničemu věřit, tak se to povedlo, ale nějakou zásadní pravdu zde nečekejte. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama