Reklama

Reklama

Tripp je středoškolák, kterého baví přestavovat stará auta na monster trucky. Jednoho dne objeví neuvěřitelnou věc - podivného tvora jménem Creech! Aby nového uličnického kamaráda skryl, zavře ho Tripp pod kapotu svého nejnovějšího auta - ze kterého se tak stává opravdový MONSTER truck! Společně se tahle dvojka vydává na divokou a nezapomenutelnou jízdu, jejímž cílem je najít ztracenou Creechovu rodinu. Monster Trucks je dobrodružství plné humoru a akce, které jen tak nezpomalí. (Magic Box)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (71)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá a milá sci-fi komedie. Jasně je to blbina pro teenagery, ale mně se to líbilo a bavil jsem se. Nakonec ani myšlenka ochrany přírody nebyla od věci- pochopitelně, že jakási stvoření z hlubin řídí auta vyvolává nejméně úsměv, ale herecké obsazení funguje , nechybí důležitý Happy End a oddechová pohádka je tu...za mě ...80% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka detska blbina, ktora mi pripomenula film Herbie: Fully Loaded. Kladne postavy sa spravaju detinsky. Zaporaci struhaju zabavne grimasy. Dockame sa aj nejakeho moralneho ponaucenia. A hlavne roztomilych priser. Evidentne to stalo vela penazi. CGi su spickove. Automobilove nahanacky pôsobive. Ale cellkove pojatie ma nebavilo. Vôbec som sa nesmial a tym padom som sa nudil. Holt uz mam viac ako 12 rokov, co je asi hranicny vek cielovky tohto filmu. Za triky a nadhernu Jane Levy davam aspon 2*. 4/10. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Monster konina tak pre dvanásťročných autičkárov. Tí sa dozvedia niečo o rodine, priateľstve, životnom prostredí a profesormi im bude trojica naftových vorvaňov. Trailer predpovedal prúser, tržby ho podčiarkli no samotný film je neškodná vtákovina čo utečie ako voda, no zároveň po nej nič nezostane. Ale už len fakt, že je film v rámci svojej škatuľky zrovnávaný s ET mimozemšťanom či Willym je pre neho kompliment. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kde nefungují fyzikální zákony, klasické zákony a vlastně ani logika. A kde je hlavní zápornou stranou nějaká korporace s neomezenou mocí a s jediným slabým místem. No a proti všemu stojí parta (resp. ze začátku) dvojice hrdinů a nějaký ten utajený, nový druh. Zkrátka, být to film na nedělní dopoledne, jsem spokojen. Dalo se na to koukat, efekty fajn a příběh typický, bez zbytečně otravných prvků. Nenadchne, ale ani neurazí. 50% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rodinná zábava jako vystřižená z osmdesátých let. Nikdo by se moc nedivil, kdyby byl pod ní producentsky podepsán Steven Spielberg. A nikdo by se nedivil, kdyby Svěrákovci podali žalobu, že jim námět o Ropácích kdosi v zámoří bez jejich svolení "rebootoval". Jak už jsem zmínil v úvodu, film jede v kolejích osmdesátkových bijáků pro celou rodinu, při jehož sledování si vzpomenete třeba na Goonies. Tomu odpovídá rozsah i obsah příběhu, který je velice prostinký. Mladík Tripp se skamarádí s hodnou potvorou s chapadly, která se živí ropou. Mladík vědom si toho, že o život jeho nového kamaráda usiluje mocná naftová korporace vedená slizkým Robem Lowem, ukryje dobrotivé monstrum do svého trucku. Ten byl ještě nedávno na odpis mezi vraky, nyní je ovšem zásluhou Stvora "vytuněn" a ovládán jako nikdy předtím, takže skáče, leze po stěnách a vůbec vykazuje neobvyklé technické vychytávky. Film baví dost očekávaným způsobem, stejně očekávané je i jeho vyústění. Mistr Spielberg by jistě do něj vetkal vypointovaný humor, více legrácek i nápadů. Rozhodně se film za svoji trikovou složku nemusí stydět. Digitální potvora je sice trochu obyčejného vzezření, děti asi nejspíš nebudou po ní šílet a dávat si ji na batohy a penály, ovšem to, co má plnit, to si plní. A není ve filmu jediná svého druhu. Po vzoru všech správňáckých rodinných filmů celá stmelená parta na závěr podnikne velkou záchrannou akci. Chris Wedge si poprvé režijně vyzkoušel hraný film. Má za sebou na poli animáků značné komerční úspěchy, třeba Doba ledová a Roboti jsou filmy, se kterými slavil v minulosti velké úspěchy. O tomhle jeho počinu se to říct nedá. Ne, rozhodně není špatně zrežírovaný a zahraný. Herecké obsazení nižší svítivosti přesně odpovídá duchu filmu. V hlavní roli neokoukaný Lucas Till, jeho kamarádku hraje hvězdička Jane Levy, ano, ta, co čelila slepému starci v hororově pojatém Don´t Breathe (Smrt ve tmě), další herecká skvadra přesně vystihuje pojetí filmu. Jen tenhle film v podstatě nenabízí nic výjimečného, co by jej oddělilo od rodinné produkce dávnověku, která to měla v současné nabušené konkurenci zatraceně těžké, aby uspěla. Nudné odpoledne ovšem zaplácne více než spolehlivě. 6/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, odehrávající se na policejní stanici, můžeme vidět, jak se jeden z policistů dívá v televizi na Spongebob v kalhotách (od r. 1999). (BMW12)
  • Zhruba půl roku před premiérou vyšlo najevo, že film vychází z nápadu čtyřletého syna jednoho z šéfů společnosti Paramount. (Nach)
  • Film měl jít původně do kin už v květnu 2015. Následně se premiéra posunula na 25. prosince stejného roku. Další termín byl 18. březen 2016 a do kin se nakonec šlo až v lednu 2017. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Které loňské filmy měly největší zisk?

Které loňské filmy měly největší zisk?

08.04.2018

V Hollywoodu se (stejně jako v kterémkoliv jiném byznyse) zásadně rozlišuje mezi tržbami a ziskem. Když váš film vydělá 100 milionů dolarů, můžete slavit i křičet zoufalstvím - vždycky totiž záleží… (více)

Reklama

Reklama