Reklama

Reklama

Nebezpeční mazlíčci

(TV film)
  • Česko Louis Theroux: Nejnebezpečnější mazlíčci Ameriky (více)

Obsahy(1)

Je přirozené mazlit se doma s tygrem a dávat pusu paviánovi? Louis Theroux se vydává do Spojených států amerických, aby na vlastní oči poznal světlé i stinné stránky chovu exotických divokých zvířat. Během svého pobytu navštíví majitelku jedné z největších soukromých chovatelských stanic primátů v Severní Americe a představí muže, který ve svém parku pečuje o více než 200 velkých kočkovitých šelem, jež vlastními silami kříží a využívá v rámci odborníky kritizované zvířecí show. Nepatří mláďata přeci jen spíše do přírody a neměli bychom raději zajistit jejich ochranu v přirozeném prostředí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavý počin. Kterak svéhlaví Američané soukromně chovají mnohé vzácné šelmy a nebezpečné žiivočichy.. ()

Jespe-film 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné kolik soukromých chovatelů exotických zvířat s titulem "magor" existuje. Křížení odlišných druhů, putovní show "přijďte si do klícky pohrát s malými tygry, medvědy atd. za 25 dolarů" jsou jen malým zlomkem totální ignorace a zhýralosti druhu homo sapiens. Mít doma 1400 exotických zvířat velkých rozměrů a přemýšlet nad jejich útratou v případě, že mu bude domácí pseudo-park zavřen. Domácí továrny na odchovy a následný prodej nejrůznějších druhů ohrožených zvířat. Burzy, pokusy o křížení kříženců a zplození šavlozubého tygra, dospělí klokani v kočárcích, propiercingované opičky v šatech atd. Nepřivazuju se na komínech a nestojím s cedulemi na Václaváku, ale s dokumentem jsem měl vážně problém - ostatně stejně jako s hodnocením. Dokument je velkou osvětou Louise Therouxe a BBC, jehož obsah se dotkne každého, kdo má sebemenší vztah k přírodě takové, jakou ji známe. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Ty chovatelé jsou dementi, ale Louis Theroux sympoš a jeho trefné, dobře mířené otázky se mi líbili. To asi tak všechno. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama