Reklama

Reklama

The Banshee Chapter

  • Německo Banshee Chapter - Illegale Experimente der CIA
Trailer

Obsahy(1)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA. Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI VĚDĚT, CO SE JAMESOVI STALO. PROČ ZMIZEL, KDO ZA TÍM JE, CO TAHLE MK-ULTRA DROGA LIDEM SKUTEČNĚ DĚLÁ.…“ /// Příběh o bytostech, který vidíme, když máme halušky. Takže vlastně – co viděj halušky, když máme halušky!? Nebo … sračky na to, moc bych se v tom nehrabal (a bude to pro fšechny lepší). Je to found footage, není to found footage…? (ty vole, to je votázek…) Spíš není, páč se na to dá dívat (spíš je, páč je hovňajza vidět!). A že to všechno zní jako píčovina? (hmm, asi film pro zvídavý!) Jak říkám neřešit kraviny, zavřít se sám v noci na vopuštěný místo a užít si těch několik zajímavých okamžiků, při kterejch zafunguje faktor strachu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rád, když každej najde, co hledá. 2.) Vod found footage se nechám jenom ,,lízat“. 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Lovecraft? Aha, tak to mám mnohem raději Gordonovo Ze záhrobí. Zpočátku jsem hodně bojoval, abych film nevypnul. Nakonec nejde o úplnou tragedii, ale ani nic světoborného se nekoná. Oni přicházejí! Akorát divák (zejména neznalý Lovecraftovy povídky) zřejmě netuší odkud - z Astrálu? Z temné strany lidské duše? Z druhé strany? Ze záhrobí? Nebo že by E.T.? Což je nakonec jedno, jelikož film je postaven hlavně na lekačkách (dobře, děsivých, ale třísknout do bubnu a vymrštit ruku ze tmy umí kdekdo...). Nebudu snad ani řešit věčné pobíhání s baterkou a neschopnost postavit se nebezpečí. Průměrné, na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jo pozor ! Celkem dost povedené. Unuděnej jsem se vrhnul na tohle, s tím že nic od toho neočekávám. Debilita příběhu a několik možných děr - ano, ale kurva, jak já jsem se bál a to už je co říct !!! Parádní atmosféra, brutální lekačky, doporučuji v noci a budete srát jako já. Dal bych 5*, ale ten konec ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle projekt mi proplul trochu pod radarem, a to i přesto, že trailer mě před pár měsíci celkem navnadil. The Banshee Chapter rozhodně není bez much (mnohdy jsou to fakt masařky), ale nedá se mu upřít zajímavý námět a několik opravdu děsivých momentů, obzvlášť ke konci je ta atmosféra nepříjemně naléhavá. Jo, a dvě lekačky jsou téměř infarktové! Pokud tedy nemáte do čeho "píchnout", nebojte se ho zkusit. (65%) P.S. Je fajn zase slyšet po delší době v hororu češtinu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Banshee Chapter“ se tak nad vodou skutečně drží, a tak tu necelou hodinu a půl celkem v klidu zvládnete a užijete si ji, aniž byste museli nějak trpět. Ano, je to found footage a trikově je to velmi slabé, nic zde neuvidíte, ale forma příběhu sedí, a kdyby to odhalování nebylo tak křečovité, tak by se to vyšplhalo i na vyšší hodnocení. Jsem rád, že někdo ještě má nápady, jak found footage trochu oživit. Není to skvělé, ale možnosti zde jsou a třeba je někdo opravdu využije. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Mezi ženskými hlasy v rádiu, které říkají čísla, zazní i čeština. (FritoleXx)

Reklama

Reklama