Reklama

Reklama

Krampus: The Christmas Devil

  • Velká Británie Krampus: The Christmas Devil

Obsahy(1)

Jeremy, místní policejní důstojník, se jako dítě stal obětí únosu a nyní tráví svůj čas hledáním svého únosce. Když se začnou pohřešovat i další děti, Jeremy sbírá indicie a dochází mu, že únosce z dětství může být stvůrou starověké vánoční tradice - Krampusem, který je bratrem sv. Mikuláše a trestá děti, které provádějí nevýslovné zlo bez následků. Může Jeremy Krampuse zabít a zastavit tak další únosy? (noelcoward73)

(více)

Recenze (14)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Krampus je brat Sv. Mikuláša, ktorý trestá / zabíja zlé deti. Jednému decku sa však podarí ujsť a rokmi sa z neho stáva policajt, ktorý musí čeliť svojej detskej nočnej more po tom, ako v mestečku znova začnú miznúť deti. Nízkorozpočtová mikulášska vyvražďovačka pre menej náročných hororových divákov. Bolo by zrejme lepšie, keby sa vypustila kriminálno-zločinecká linka s kopou mizerných vedľajších postáv a film by sa sústredil len na Krampusove decembrové vyčíňanie, ale aj tak som s tým nejaký životný problém nemal. + na budúci rok nás čakajú hororoví Krampusovia rovno dvaja; pokračovanie tohto a nádejnejšie pôsobiaci kúsok od režiséra kvalitného "Trick 'r Treat". ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejsem první ani poslední, kdo si spletl krampusové filmy. Že je něco špatně jsem zjistil už v prvním záběru, ale říkal jsem si, že když už jsem to pustil, tak se i dokoukam, což se ukázalo jako hodně těžko splnitelný plán. Prostě představte si všechno, co může být na hororu špatně a promítněte to sem. Na tomhle amatérském škváru není nic, co by stálo za pozornost. ()

Reklama

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Krampus: The Christmas Devil“ jen ukazuje, že filmy, které mají v názvu a v ději něco, co zrovna letí, jsou mnohdy šité hodně horkou jehlou, anebo nevím čím. Tohle není ukázka amatérismu, ale tvůrci jednoduše postrádají sebekritiku a nejsou schopni přijmout, že nemají na to, aby natočili film, natožpak film, který by mohl být dobrý. Další ukázka toho, jak by se horory dělat neměly. A nejen horory. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Naháňať s m16kou po lese krampusa to je nápad. Efekty aj herecké výkony otrasné ale čo si budeme hovoriť je to lacný film. Hlavný herec nepadol a tie jeho výrazy tvare pobavili. Hodnotenie odpad si film nezasluzi už len za námet s krampusom. Dať do filmu nahu ženu vám kvalitu nepridá. Aj to že zmizne krampus niekde v polovici filmu som nečakal. Dopozeral som, a ďalším kladom je možno krampusov hrôzostrašný hlas ktorý sa ako tak dal. Ako 15 minútový fanfilm na YouTube by filmu pasovalo viac. 1* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Krampus je přiblblá ptákovinka na zabití jednoho večera. Je to téměř amatérský film o bratrovy Santy, Krampus je svině ale způsoby jakým vraždí jsou spíše hodně úsměvné, navíc proč vraždí jen v jednom městě? Film je sice hodně nedomyšlený ale aspoň nápad je dostatečně dobrý. Maska Krampuse i když není moc vidět je dostačující ale víc jak podprůměr si stejnak nezaslouží existují lepší vánoční horory. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama