Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jo jasně, Šteindler sice klesnul z vrcholu profi zábavy na samé dno, je to další papundeklová a totálně sračkovitá produkce TV z H@VNA, je to tupé, vulgární, primitivní a bůh ví jaké, až si na tom zase může zdejší "elita" vyblejt své mindráčky a uvědomělé srdíčko, ale já se u toho parkrát dokážu zasmát, nemusim za každou cenu shazovat něco, co už se shazuje samo, dokážu ale úplně vypnout a občas byste si i vy, pokrytecký čuramedaní mohli přiznat, že ty Šteindlerovi hlášky dokážou prostě rozesmát.Je to sračka, strašná, stejně jako Kameňák, stejně jako Comeback, stejně jako půlka toho, co se v česku dostane na komediální trh, pořád to ale občas dokáže rozesmát, nazdar.29%. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

A přece se u nás sitcomy točí, a i když nevalných kvalit, tak se stále na obrazovkách nějaký ten vynoří. A je to děs! Vzor přebral od zahraničních kolegů a do hlavní role babomuže obsadili Milana Šteindlera, který se poslední dobou stal specialistou na postavy, které do společnosti nezapadají snadno. Jako "Pan Máma" to měl nesnadné, protože jeho seriozní kredit byl touto rolí značně ohrožen, ale hraje s chutí, srší energií a vtipem. A celkově z toho vzešla pěkná imbecilita. 0% ()

Reklama

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

Davanity odpad!

všechny recenze uživatele

Už, když běžela první upoutávka říkala jsem si, že to bude hovadina. Přesto jsem se na první díl podívala a celých 26 minut mi přišlo dlouhých jako hodina. Nezáživné plky, slabé vtipy, kanální humor, typická tv ho*na, která neumí už nic jiného produkovat a každou předlohu z ciziny zničí. Občas jsem v televizi náhodou narazila i na další díly, ale dívat se na to se rovná mučení. Nejvíce mě, ale opravdu zklamal pan Šteindler, který pro mě byl vždycky herec, který se upisoval k těm kvalitnějším kouskům. A ani tuhle s prominutím sra*ku nedokáže pozvednout. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)

Reklama

Reklama