Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslela jsem, že kameňák bude vtipnej !!" Jo, holky, to si svýho času myslel i Zdenál Troška !! Co svýho času ?! On si to ten kudrnáč vlastně myslí dodnes, ačkoliv většina z nás dobře ví, že tomu tak není ani náhodou, když třeba téhle šílenosti, šíleně vtipné šílenosti, tedy alespoň zpočátku vtipné, nesahá ten jeho slepenec ani po prdel !! ;) Tohle srovnání možná vyznívá dost nesmyslně, nicméně když už jsem se u té hlášky díky zmíněné asociaci tak hlasitě smál, tak proč se o ně nepokusit, ostatně oba dva kousky si zde shodně vysloužily podobně silně rozporuplná hodnocení, tak jakýpak copak !! ;) ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která každého zpočátku určitě zaujme dynamickou kamerou, výkonem hlavních protagonistek (především Rose McGowan), barevným laděním snímku a soundtrackem. Ve druhé třetině už ale bohužel děj trochu ztrácí to co je hlavním kladem úvodu - cynický děj a navíc i tempo. Závěrečná třetina pak už připomíná tuctová teenagerovská dramata či kriminálky (snaha té "napravené" a toho "správňáckého" potrestat hlavní strůjkyni nechtěného zabití) a závěr filmu jakoby kopíroval závěrečnou scénu "odhlalení" z Velmi nebezpečných známostí. Přesto jsem se však celkem pobavil a za vidění film určitě stojí, je to zase jiný druh filmu o -náctíletých :-) ()

Reklama

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to trochu, mimo vaše chápání." Tento film, jehož původní název nese jméno bonbónu a jehož žánr nejde přesně definovat, jelikož se zde jedná o takzvané, kouzlo nechtěného, mě v první řadě zaujal především stářím jeho protagonistek, představující dívky ve věku okolo osmnácti let a kterým bylo v době natáčení třiadvacet až osmadvacet, což na nich bylo hodně patrné. Ve druhé řadě mě také napadlo, že jestli čtveřice dívek jela autem na narozeninovou oslavu jedné z nich, jak to, že se nikdo nezabýval tím, co se s touto akcí odehrávalo poté, co oslavenkyně, ani její nejlepší kamarádky nedorazily? Ve třetí řadě, jsem si všiml, že se zde objevila herečka Pam Grier, známá především z Tarantinova filmu "Jackie Brownová" a v poslední řadě mi došlo, že tento snímek byl v USA distribuován ten samý rok, kdy došlo k masakru na americké střední škole Columbine. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Střední škole vládne parta krásných a sebevědomých dívek. Courtney, Julie, Marcie a Liz, která ovládá ostatní kombinací krásy,sexu a zastrašování. Jen Liz spolužáky neopovrhuje a je jediná, kdo dokáže udržet na uzdě vůdkyni party Courtney, ale také jediná, kdo může ohrozit její naděje na titul školní královny krásy. K nečekanému zvratu dojde, když Courtney vymyslí, jak zpestřit Liz sedmnácté narozeniny. Ale vtípek může skončit až tragicky. Jak se říká hračky plačky a co vypadalo zpočátku jen jako takový ostřejší žertík, se jeho autorkám posléze moc nevyplatí a budou za něj pykat. Film bych ovšem tímto neházel do kategorie horor, protože do něj má svým pojetím film daleko. Osciluje spíše mezi thrillerem a černou komedií, ale ani jeden z těchto dvou žánrů nedokáže plnokrevně naplnit. Podle mě bylo celkově zaděláno navíc, protože se z toho mohla vyloupnout solidní psycho jízda. O všechny zmíněné žánry se film jen otře a pak nakonec vyměkne a nepostará se o nějaké velké překvapení. Půvabné herečky se však postarají spolu s několika dalšími aspekty o poměrně dobrou masáž nejen filmového vnímání a smyslů. Mé hodnocení: 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměr, který se točí kolem sexy koček, včetně ukecané Roce McGowan a trochu úchylé krimi zápletky. Je to koukatelné, asi tak na zabití času, když není nic lepšího po ruce. Vyzdvihnout musím hudbu, v půlce mě ohromilo Rock Me Like a Hurricane a od té chvíle jsem si dbré hudby začal všímat víc, možná i díky tomu nakonec 3* za 50%. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme zaznela pieseň od skupiny Imperial Teen s názvom „Yoo Hoo“, v ktorej klipe si zahrala Rose McGowan. (RosieMcgowa)
  • Pôvodne mala mať Rose McGowan na plese jemne rozpustené vlasy s copom na druhej strane. Keď však urobili herečke Rebecce Gayheart vlasy aj s kvetmi, Rose šla hneď za stylistkami a rýchlo vyžadovala, nech má lepší účes ako jej kolegyňa Rebecca. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama