Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert před pěti lety ztratil manželku Iris v amazonském pralese, když se zřítilo její letadlo. I když na ni stále vzpomíná, má novou lásku Katju. Když se mu nečekaně ozve jeho brazilský přítel, že viděl Iris živou, vydává se ji Robert okamžitě hledat. Katja se začíná bát, že o Roberta přijde... Robert a Iris tvoří manželský pár již devět let. On je stavební inženýr, ona talentovaná architektka. Oba jsou velmi vytížení a poslední dva roky už jejich manželství není tak idylické jako dřív. Iris se rozhodne odjet do Brazílie; vyhrála tam totiž konkurz na stavbu důležité budovy. Když letí nad amazonským pralesem, její letadlo se zřítí a policie ji po dvou týdnech přestane hledat. Robert pokračuje v hledání své ženy ještě mnoho dní, ale bez úspěchu. Je víceméně jisté, že Iris zahynula. Přesto na svou ženu nemůže zapomenout a i po pěti letech od zřícení jejího letadla udržuje v bytě její pracovnu a všechny věci tak, jak je tam Iris před svým odjezdem zanechala. Nicméně se mu podaří znovu se zamilovat do zdravotní sestry Katjy a zdá se, že je to žena jeho života. Rozhodne se jí dát i klíče od svého bytu s tím, že může přijít, kdykoliv se jí zachce. To je velký pokrok v jejich vztahu. Katja ví, že Robert na Iris úplně nezapomněl, a vzhledem ke způsobu, jakým svou ženu ztratil, to chápe. Jednoho dne však Robert dostane od svého brazilského přítele zprávu, že zahlédl ženu, která vypadala úplně jako Iris, a pošle Robertovi i fotografii. Robert si je skoro stoprocentně jistý, že je to jeho žena, ale nechápe, proč se mu za ty roky neozvala. Rozhodne se přijít záhadě na kloub a odletět do Brazílie... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opravdu "nečekaný" konec, který jsem si fakt ani ve snu nepředstavoval, ale je to ze života a asi to tak mělo být. Jinak klasická německá romantika s trochu podle mě urychleným, atypickým koncem - no-happy endem, tedy ehm, jak se to vezme. :-) Isabell Gerschke byla hodně atraktivní.. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Němcům romantika moc nejde a tento film není výjimkou. Pokud je tato romance něčím pozoruhodná, tak exotickými přírodními scenériemi, v nichž se převážně odehrává. Méně známí herci, podávají výkony, které nejsou na Oscara, v příběhu, který už tady mnohokrát v různé podobě byl, ale na televizní podzimní podvečer se docela hodí. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Já jsem fandila Katjynce, můj malý fandil Irisce Yaře. Kdybych si mohla vybrat, kde žít nový nebo klidně i starý život, volím si Tebe - džungle. ;-) Jak tady někdo může dát takové roman.tice odpad, ty ty ty styďte se! Aspoň bych se pod to podepsal(a) nějakým smuslyprázdným komentářem.☺ ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Film dosti neuchopitelný. Nikoli proto, že by ohromoval vysokými nároky na intelektuální kapacity diváka, ale proto, že postavy se chovaly tak nelogicky, že člověk vůbec nevycházel z údivu. A to zejména nad tím, proč se skvělým černým humorem obdařená Katynka a v džungli štěstí naleznuvší Jara zahazují s tím nemastným neslaným týpkem, který neví, co chce. Zejména motivace počínání Jary byla dosti na palici. Ale zase musím vyzdvihnout pěkné prostředí a přírodu. A konec by byl poměrně neotřelý, kdyby tam nakonec přecejenom nepřilepili zbytečnou scénu. ()

topvideo 

všechny recenze uživatele

Ak sa v priebehu filmu dozviete, že posledné dva roky života sa akosi odcudzovali, budete sa čudovať počínaniu mladého inžiniera... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama