Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 4 (1991) (série)


Komisař Moulin: Neposkytnutí pomoci (S04E02)

(epizoda)
  • Francie Non-assistance à personne en danger

V zábavném diskotékovém podniku, o kterém každý ví, že se tam dají koupit drogy, zkolabuje jeden mladík. Zaměstnanci diskotéky ho nenápadně vynesou ven a nechají u popelnic. Mladík zemře následkem vyčerpání a na zástavu srdce. Kdyby byla mladíkovi poskytnuta první pomoc a zavolán lékař, nemusel by umřít. Moulin začíná vyšetřování, protože neposkytnutí pomoci je trestný čin. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý, poutavý a poměrně drsný případ komisaře Moulina. Vyšetřování smrti feťáka a vraždy svědka je zastíněno linií kolem malého Moma, jenž má do případu též co říct a navíc si doma prožívá opravdové peklo. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytráci alias majitelé nočního podniku znali lepší řešení, než to jednodušší, a tím si osud zpečetili, protože Komisař Moulin je nakonec stejně dostane svými léčkami, pastmi, postřehy a vychytralostí. Velmi pěkné přihlášení malého Moma k Moulinovi, že je jeho syn, nicméně jsem čekal že bude sdílnější a nebude to tak protahovat, Moulin ale věděl, že to chce čas, zvlášť když byl v počátku seznámen s tím, že na klukovi bylo vykonáno násilí.  Závěr byl nečekaně dramatický, i když na jednu stranu si to mohli odpustit, na straně druhé to mohlo být dokonáno konfrontací Moma s otčímem, kdy si otčím mohl uvědomit, že ne vždy bude mít na vrch a násilí se může obrátit proti němu. Za to co dělal nevlastní dceři určitě. + pěkná motorka Moulina a jeho ohoz, když se poprvé objevil + pěkné chudinské lokace ()

Reklama

Reklama