Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 4 (1991) (série)


Komisař Moulin: Simulant (S04E03)

(epizoda)
  • Francie Le Simulateur

Loupežné přepadení pařížské banky se neobejde bez střílení a mrtvých. Jeden z gangsterů je postřelen, a když se dostane z nejhoršího, simuluje ztrátu paměti. Moulin se s ním nechá zavřít do vězení. Doufá, že "Simulant" promluví a že je přivede na stopu svých kompliců a peněz. Dokonce zorganizuje i útěk z vězení, po kterém mu možná "Simulant" konečně uvěří. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma této epizody je poměrně zajímavé a dodává jí na poutavosti. Na hlavu postavené je ovšem jednání Gia, který to udělá takový sek, že by snad ani neměl co dělat na tak prestižním oddělení. ()

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, Moulin se rychle zotaví z pádu na motokrosu a brzy odhazuje berle, protože pase po těch, co zastřelili policistu a policistku postřelili. Jediné vodítko je komplic lupičů z banky, Moulin se nechá zavřít do cely s ním, a poměrně zajímavými metodami (přepadení ve sprše) se snaží zjistit, zda opravdu nevnímá a jen simuluje. Útěk ve voze s prádlem, výstup na křižovatce, dobrá akce! Docela jsem se obával, když Mondi zjistil, že je Moulin policajt, a to o jeho syna, který neuposlechl a tím že šel dál, tohle vyzradil. Nicméně tato epizoda i dobře dopadla, pěkný a překvapivý závěr. ()

Reklama

Reklama