Reklama

Reklama

American Yakuza 2

(TV film)
  • Česko Bok po boku (více)

Obsahy(1)

Bývalý policista Bob Malone nemá zrovna svůj den. Hrozí mu exekuce, v kapse nemá ani vindru a bankomat mu právě spolkl poslední kreditku. Když už si myslí, že to nemůže být horší, je zatčen a přímo z policejní stanice unesen členem japonské Yakuzy. Japonský gang má nevyřízené účty s tamním mafiánským bossem a Bob se do jejich války připletl náhodou. Mafiáni na to však neberou nejmenší ohledy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dynamické deväťdesiatkové béčko s pokrivkávajúcim scenárom a odfláknutou charakteristikou ústredných postáv, ktoré je však na druhej strane štedré na akčné momenty a drsňácke gestá. V dobe jeho vzniku som ho vo videopožičovniach nezaregistroval (a že som mal regály v akčnej sekcii slušne zmapované...), s chuťou som si ho však pozrel aj po 20 rokoch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudna chaoticka zlatanina s mizenymi niekolkymi prestrelkami a so zapletkou, ktora nedava zmysel. Jednu hviezdicku davam za zabavneho nonstop nasrateho Rookera. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na pozdní večer. V rámci béček pohoda, v rámci mého vkusu moc jednotvárné, ale místy vtipné. Hlavně začátek s přepadením banky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční film mající veškeré aspekty svého žánru typické pro 90. léta překvapí svým zpracováním. Svojí výpravou, akčností, atmosférou a tempem vůbec není poznat, že se jedná o ryze televizní film. Tak tady si tvůrci dali hodně záležet. Za pozornost stojí Danielle Harris a to v roli rebelující puberťačky až neuvěřitelně sprosté na svého otce. Tuhle roli si totiž vlastně zopakovala, neboť už v takovéto pozici byla vidět o pět let dříve a to ve snímku s Brucem Willisem ´Poslední skaut´. Tady si otce neméně zdatně zahrál Michael Rooker, který je zároveň vzteklý zadlužený bývalý policajt. S dcerou se náhodně dostane do spárů japonské mafie vyřizující si účty s konkurenčním gangem a tak mají o zábavu postaráno. Spousta akce, žádná hluchá místa a příznačný motiv. Akční zábava jako každá jiná, jen televizní s zřejmě s větším rozpočtem. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

S jedničkou to má síce spoločné iba Išibašiho ale nevadí. Je to skrátka vyšité akčné B-čko kde to, že ide o TV počin nevidno. Má to peknú babenku a tonu hlášok, najmä "Cejtím svine, byl sem totiž odchován na vepřovém mase." 5* zaslúžene. ()

zekon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá to s yakuzou nic společného kromě pár Japonců. Otřesné B bez nápadu a logiky. Převládá trapná nuda. V 80 letech by to asi někoho zaujalo. ()

Reklama

Reklama