Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Helen (Carla Juri) ráda experimentuje. Zvláště v sexu. Také v oblasti hygieny má několik vlastních svérázných teorií. Své okolí šokuje upřímností a komentáři, jež by pravá dáma nikdy nevypustila z úst. Helen už je prostě taková. S kamarádkou a "pokrevní sestrou" Corinnou spiklenecky porušuje jedno společenské tabu za druhým - až do doby, než Helen skončí v nemocnici po prekérní nehodě při holení intimních partií. Ale i na nemocničním lůžku pokračuje ve své poněkud drsnější cestě za vyrovnáním s bolavými místy svého dospívání a tajně doufá, že se jí podaří usmířit své rozvedené rodiče. Spojence nalezne v ošetřovateli (Christoph Letkowski), kterého svou přímočarostí úplně odzbrojí. Nejtajnější aspekty ženského světa se všemi bizarnostmi a skrývanými touhami ukazuje film Vlhká místa s nevídanou otevřeností a humorem. (Aerofilms)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (152)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Asi nebyl nejlepší nápad objednávat pizzu před tímto filmem. Ale jinak jsem si u té scény napůl cvrnkla do kalhotek záchvatem smíchu a napůl se schovávala do deky, jak to bylo vlastně nechutné.... což se mi v průběhu snímku stávalo dost často. Někdy převládla ta vtipná stránka, někdy ta nechutná... ale v podstatě celou dobu se mé pocity pohybovaly na velmi tenké hranici pobavení/nechutnost. Např. utírání záchodového prkénka svým pozadím na hajzlech, kam by nevkročila snad ani krysa? Rozhodně převládla stránka nechutnosti. Záběr, kdy olizuje kozu (nebuďme hned tak sexuálně chtiví.... mám na mysli kozu jako cvičební nářadí) už asi všem při olizování něčeho s podobným povrchem uvízne v hlavě - rozhodně stránka pobavení a taky zděšení se, aby se mi to posléze nevybavilo. Pokrevní výměna tamponů, nebo když se nabodla na židli? Bleh... u toho druhého jsem si musela zakrýt oči. Porod avokáda nebo když si ten borec vzal na oholení jejího přirození čelovku? Tak tam je to jasné - salvy smíchu. A potom přišel konec... ten hrozně přeslazený konec, který se tu absolutně nehodil a za to je velké mínus. Hrozně esteticky krásně se vyvedly přechodové záběry - řízne se při holení zadku a kape na zem krev a hned vzápětí záběr na pánev v kuchyni s kousíčky červené papriky... ach ta podobnost. A poslední věta komentáře patří její matce. Její matka byla největší p**a na světě. "Skoč" - malá asi pětiletá Helen se odhodlá a skočí... matka uhne a pak jí řekne do ucha "Nikomu nevěř. Ani rodičům. Radši rozbité koleno než později zlomené srdce." ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Vlhká místa jsou filmem pro mládež a pro ty, co se hledají. Z pohledu dospělého diváka už jen vzpomínky, co bylo a nebude. Obal filmu nechutný a místy zvrácený, obsah přesvědčivý a citlivý. Hlavní hrdince jednoznačně dávám palec nahoru, herečka byla směska obou pohlaví, velmi věrohodně hrála revoltující holku s duší dítěte, kterou podusali vlastní rodiče. A tady vidím samotné jádro a příčinu všeho kolem. Scény, které si budu pamatovat - skok do náruče matky, pizza a nasednutí na kovou kliku postele. To bylo fakt husté. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Všechny nechutnosti a zvrhlosti, které jste nikdy nechtěli na plátně vidět, najdete vyskládané pěkně v řadě v tomto snímku. Pokud máte dostatečně silný žaludek, abyste to vydrželi, čeká na vás pod vším tím hnusem příběh malé opuštěné holky volající o pomoc.... Nicméně, pokud vám filmy jako třeba Antikrist nebo Velká žranice přišly už přes čáru, Vlhká místa ani nezkoušejte, vězte, že oba tyto snímky jsou proti nim odpoledním čajíkem pro starší dámy. ()

Smisek 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno ze zatím nejtěžších hodnocení, jelikož se rozhoduji mezi 5* a odpadem, dávám tedy střed. Tohle je totiž tak naprosto nechutnej, zvrácenej a nekoukatelnej film, že to snad ani není možný. Na druhou stranu, i když jsem film v průběhu dvakrát vypnul s tím, že na tohle fakt nemám, vždy jsem jej zpátky zapnul abych se dozvěděl, jak to dopadne. Naprosto nádherná je pak Helen..to jak ji postupně člověk poznává během filmu..prostřihy do minulosti a sny, to je přesně to, za co si ten film zaslouží 5*. A ten konec..nad tím se snad jen pousmát..k tomu filmu se prostě hodí. Takže jo..zajímavej film o ničem, který vás dokáže přikovat k obrazovce..pokud tedy nejste slabá povaha. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle alespoň mělo nějakou úroveň. Feuchtgebiete je ovšem totální hovadina. Hovadina v obou smyslech. Tedy blbost i nechutnost. Blbost samozřejmě těžce převažuje a těch nechutností je tam pouze pár, ale stojí za to. Frajerka mi v podstatě dokonale znechutila další zájem o něžné pohlaví. Přičemž po zhlédnutí mi absolutně uniká, proč je něžné pohlaví něžným pohlavím vůbec nazýváno. Když jsem si letmo přečetl pár komentářů pod filmem, tak jsem si povšimnul, že veškeré zdejší slečny se vlastně chovají úplně stejně. Což lze považovat za docela nepříjemné zjištění. Přiznávám, že jsem se párkrát pousmál. Především scénka s pizzou, kterou její čtyři stvořitelé dokonce nakonec obohatili troškou sebe sama, neměla chybičku. Bohužel, drtivá většina stopáže je absolutně o ničem a je příšerně stereotypní. No jo, Německo odhalilo svoji pravou tvář. Tohle oni milují. Tím se oni baví. Ještě že jsem na tom nebyl v kině. Připadal bych si tam jako největší hovado a absolutní debil. Takhle debilní příběh jsem snad roky neviděl. Frajerka se nemyje, vaginou vytírá posrané veřejné záchodky a fláká holení intimních partií. Jednoho krásného dne si rozřízne hemeroid, či co a skončí v nemocnici, kde se zamiluje do nesmělého ošetřovatele. Z toho bychom se měli zřejmě všichni udělat a napálit sem minimálně 6 hvězdiček. Úplně mě to minulo. Odpad. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. srpna 2013 na filmovém festivalu Locarno ve Švýcarsku. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 24. září 2012 do 16. listopadu 2012 v Berlíně (Německo) a na Mallorce (Španělsko). (ČSFD)

Reklama

Reklama