Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po skončení 2. světové války a ztrátě Stevea Rogerse, známého jako Captain America, je agentka Peggy Carter uklizena mimo terén, kde vykonává nudnou kancelářskou práci za šovinistických poznámek svého nového nadřízeného. To se však změní poté, co Peggy přijme misi, na kterou by si nikdo z jejích kolegů samostatně netroufl. (Psema)

(více)

Recenze (74)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kapitán Amerika je u ledu. A co jeho energická bejvalka? Vydařený kraťas, který odpovídá na nejednu zásadní otázku, nechybí mu napětí, akce, humor, pointa, typický skvělý dovětek a pro filmový Marvel universum podstatná informace, která může klidně posloužit jako odrazový můstek pro některý z dalších filmů. To všechno nacpáno do 15 minut a s výbornou Hayley Atwellovou v každém záběru. Super. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Naprosto promrhaný potenciál Agentky Carterové na poli 13 minut doslova rozkvétá do oslnivé odzbrojivosti. Žádný filmový počin z Marvel universa prozatím nebyl natolik intenzivní a prodávající sílu ženského charakteru. Joe Johnston by se měl stydět, protože tato jednohubka strká celý jeho "kapitánský" počin do hodně hluboké kapsy. ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý kraťas z Marvel One-Shot, Agent Carter je dost fajnová věc. Hayley Atwell je pořád skvělá jako Peggy, příběh je dost dobrý, taková jednohubka s agentkou Carterovou prostě. Další postavy jsou dost nevýrazné, hlavně agent Flynn má málo prostoru a ocenil bych, kdyby měl v MCU nějakou větší roličku. Atmosféra pozdních 40. let je taky super, k tomu pomáhají kulisy, kostýmy a soundtrack. Pokud se chcete začít dívat na seriál Agent Carter, tohle je dost dobrý rozjezd právě pro něj, i když je trošku smutné, že tenhle krátký film se mi líbil víc, než celá první série již zmiňovaného seriálu :D Hodnocení: 70% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Marvel po dvou zbytečných kraťáscích přišel s agentkou Carter, která i přesto, že je ve své nové práci dost šikanovaná svými mužskými kolegy, přijme náročnou misi a poradí si s ní tak, jak by měla každá drsná žena. Za zvuku všudypřítomných nakopnutých koulí! Protože tento kung-fu prvek v choreografii ženských mlátiček nemůže chybět. Plus si k tomu přidejte slušnou dobovou atmošku, taťku Iron Mana a bikini (hlavně ty bikini!) a máme o solidní zábavu, leč na malém prostoru zaděláno. 80% ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšia postava z filmu Captain America: The First Avenger si bez najmenších pochybností zaslúžila týchto pár bonusových minút navyše. Okrem pohľadu na Peggy Carter ma potešili hravé záverečné titulky a vtipná scénka na konci. /// "Povedzte jej, že spolu so mnou povedie S. H. I. E. L. D... A Flynn, aspoň sa tvárte, že máte z tej správy radosť." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • S délkou 15 minut je tento již čtvrtý díl ze série Marvel One-Shot nejdelší. (gogos)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

21.09.2013

Na sequel Captain America: The Winter Soldier, který má premiéru 4. dubna 2014, se těšíme, proč by ne. Jen jeden fakt nás na něm rozesmutňuje – že se kvůli propasti času nemůže vrátit agentka Peggy… (více)

Reklama

Reklama