Reklama

Reklama

Příběh začíná během II. světové války v přísně tajné americké vojenské laboratoři. Speciální sérum stokrát znásobí sílu mladíka Steva Rogerse, který se stane "supertajnou lidskou superzbraní" - supervojákem známým jako Kapitán Amerika. Hitler však disponuje zbraní neméně silnou - supermanem "Rudá lebka"... Je 40 let po válce, "Rudá lebka" se však opět objevuje na scéně... (Hamer Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Albert Pyun byl břídil, jehož filmy se dají sledovat buď se zvráceným smyslem pro bizarnost, nebo s alkoholem v krvi. Nedá se mu ale upřít, že jsou jeho snímky do jisté míry unikátní. Tenhle je výjimečný i mezi nimi, protože i když to ani zdaleka není první adaptace Captaina Americy, je jedna z nejslavnějších. Většina její slávy ovšem leží v legendární mizerné kvalitě. Tu nemůže omluvit vůbec nic, protože se na ní všichni podíleli rovným dílem. Od herců, přes scenáristu až po nemehlo na režisérské židli. Film jsem viděl předevčírem, a díky Bohu že už si z něho nic nepamatuju. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec si nemyslím, žeby si tento snímok zaslúžil takú extrémnu kritiku. Nieje to rozhodne žiadne veľdielo, ale je to poctivé béčko so všetkými svojimi kladmi a zápormi. Z môjho pohľadu ide o jeden z najviac stráviteľných filmov Alberta Pyuna, ktorý sa tu mierne prekonáva a taký úvod odohrávajúci sa v Taliansku v roku 1936 je veľmi vydarený. Takže hor sa do tejto komiksovky, ktorá hodinu aj pol nudiť určite nebude. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit, že taková chujovina vznikla jen rok po Burtonově BATMANovi, a že někdo měl tu drzost počítat do hlavní role s Dolphem Lundgrenem (vedle jeho o rok mladšího PUNISHERa tato poloamatérská srágora ani neležela) nebo Arnoldem Schwarzeneggerem. V případě, že by se tak stalo, bylo by finanční krytí projektu asi z jiné sféry, přesto si stačí uvědomit jméno na postu režiséra a jsme doma. Albert Pyun sice netočí jen vyložené sračky (namátkou Van Dammův KYBORG), přesto si v nich musí hodně libovat, protože jeho filmografie je jich plná. Pyun tady “úročí“ své letité zkušenosti režiséra skutečně důkladně. Nastavení jednotlivých scén už nemohlo být méně nápadité, výběr herců více tristní a jejich snaha neméně hodna výsměchu. Už jenom ta představa nechat někoho z vážným obličejem pobíhat po světě v pestrobarevném neoprénu a gumákách je hodna maximálně tak zájmového kroužku žáků prvního stupně základní školy. Kdyby se ještě jednalo o dílo ze 60. nebo 70. let, kdy televizní obrazovky brázdil BATMAN Adama Westa, to bych oko přimhouřil, protože takto komiksový žánr ve filmu postupoval, tohle Pyuno dílo ale vrací vývoj o celé dekády nazpět a to je v případě, že nejde o filmařskou poctu (nebo klidně parodii) smutné. Pyunův CAPTAIN AMERICA je skutečně seconhandová komiksová taškařice, která si nezaslouží pozornost z jiného důvodu, než že bude sloužit jako odstrašující případ. 10% ()

PKD odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle prostě musíte vidět! Kdo neviděl,neuvěří. A kdo viděl,tak nejspíš taky:-))) Elektra s Batmanem a Robinem jsou klenoty ve srovnání s tímto. I když je otázka,zda je tento film v rámci comics univerza vůbec hodnotitelný. Prostě,nefalšované a ryzí Cčko jak vyšité. Jako quilty pleasure ovšem za 3hvězdy. A 300% dávám klerikovi,páč jsem z toho jeho mikro komentu,měl 10min.záchvat smíchu:))) ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Vždyť to nebylo zas tak hrozný. Je fakt, že už mě nikdo nedonutí se na to podívat znovu, zvlášť proto, že tam jsou hrozný kostýmy a masky. Pyun za půl hodiny zvládl to co Johnsonovi trvalo dvě hodiny a náhodou jsem se i několikrát zasmál. Jako parodie dobrý, i když to tvůrci asi bohužel mysleli vážně. ()

Galerie (22)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama