Reklama

Reklama

Příběh začíná během II. světové války v přísně tajné americké vojenské laboratoři. Speciální sérum stokrát znásobí sílu mladíka Steva Rogerse, který se stane "supertajnou lidskou superzbraní" - supervojákem známým jako Kapitán Amerika. Hitler však disponuje zbraní neméně silnou - supermanem "Rudá lebka"... Je 40 let po válce, "Rudá lebka" se však opět objevuje na scéně... (Hamer Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

otrasný paskvil, ale čo som mal čakať od režiséra akým je legendárny brakotvorca pyun. tento "skvost" je ultra lacná blbosť bez zaujímavých akčných scén, plná otrasných nehereckých výkonov a tak stupidného scenára, že to až bolí. snáď jediné pozitivum tejto filmovej perly je celkom slušná maska úhlavného nepriatela red skulla. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za amerického prezidenta v podání Ronnyho Coxe, který je vedle modrého postrachu za ultimátního borce. Jinak Pyuna podezřívám z toho, že natočil velkolepé jugoslávské porno, ve kterém se vesele pobíhá po amerických předměstích, "kanadských" lesích a "italských" zříceninách. A nakárovaní producenti mu z toho vystříhali všechen sex s tím, že se to pokusí prodat jako regulérní comicsovou adaptaci. Auč... ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Vždyť to nebylo zas tak hrozný. Je fakt, že už mě nikdo nedonutí se na to podívat znovu, zvlášť proto, že tam jsou hrozný kostýmy a masky. Pyun za půl hodiny zvládl to co Johnsonovi trvalo dvě hodiny a náhodou jsem se i několikrát zasmál. Jako parodie dobrý, i když to tvůrci asi bohužel mysleli vážně. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme film Kapitán Amerika, kde hlavní hrdina i hlavní záporák vypadají "divně" a nemají žádné charisma. Máme tu film, kde se prakticky všechny postavy chovají hloupě a nelogicky. Příběh je taky slušně stupidní, nezajímavý a taky je to místy pěkná nuda. Vyjímkou jsou vtipné scény typu "Trik Kapitána Ameriky jak ukrást auto" či "prezident dává na hubu svým únoscům". Jenže i když to tak může vypadat, tak tenhle film není nějaké super ulítlé a vtipné béčko. Smát se můžete především kupě klišé, nehereckým výkonům a občas... proč to neříct... Kapitánu Amerikovi. Jeho kostým, ve kterém vypadá jako zvětšená verze špatně nabarvené action figurky, není extra žádná výhra (asi proto ho má taky za celý film na sobě jenom třikrát nebo čtyřikrát) a bez něj má herec neustále přiblbý výraz (kterým se asi snaží vyjádřit, že je zmaten z doby, do které se probudil) a místy vypadá jako Chandler z Přátel. Ale co je hlavní - Tohle není nejhorší film všech dob a ani dokonce naprostý odpad. Je to jen špatný film a velmi špatná komiksová adaptace. (3/10) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec si nemyslím, žeby si tento snímok zaslúžil takú extrémnu kritiku. Nieje to rozhodne žiadne veľdielo, ale je to poctivé béčko so všetkými svojimi kladmi a zápormi. Z môjho pohľadu ide o jeden z najviac stráviteľných filmov Alberta Pyuna, ktorý sa tu mierne prekonáva a taký úvod odohrávajúci sa v Taliansku v roku 1936 je veľmi vydarený. Takže hor sa do tejto komiksovky, ktorá hodinu aj pol nudiť určite nebude. ()

Galerie (22)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama