Reklama

Reklama

Pelle žil dosud životem dvanáctiletého chlapce, slabšího než jeho průměrní vrstevníci, což mělo za následek, že se nad něho ostatní často vyvyšovali, bili ho a posmívali se mu. Ale jednoho dne se všecko radikálně změnilo. Zatímco se opět pokoušel zmizet, aby ho větší a silnější kluci nenašli, štípl ho do krku mravenec. Nebylo to však jen tak obyčejné štípnutí! Náš protagonista od mravence získal řadu nevšedních schopností, které z něho za krátký čas udělaly skutečného mravenčího superhrdinu neohroženě bojujícího se zlem. (Film+)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (10)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Potřebuješ kostým !!" - "Tak jo, ale žádný kraťasy !! Chci pláštěnku, jako Superman !!" - "Víš, jak je nepraktická ??" - "Bez pláštěnky nehraju.." ;) ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Tak jednu dám za to, že aj ja som bol na základke žiakom 5.A (teda samozrejme aj šiestej, siedmej a tak ďalej) a jednu za hlavného zloducha Verbala Blechu. Ako decko by som pridal isto ešte jednu a ako Dánske decko asi ešte jednu, ale to už nie som (teda decko, Dánske decko som nikdy nebol, aj keď občas sa ma pýtali či som Dán). Celkom ma zaujalo že to má aj dvojku a trojku, asi sa jedného dňa dobre sprášim a kuknem celú trilógiu. PS pre budúcich vlamačov je tam aj návod ako prešťať zámok, ja som takto bežne šťal na zámok policajným autám, dvere to neotvorilo, ale hlavne na oktavkách a fábiach to krásne natečie do dverí a hlavne v lete to tam začne parádne voňať. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tak hrdinové se už rodí od mala , hrozny to bylo čuráni kyseliny sebejistota hrdiny zničení lásky přivede další hrdinku tohle se na plné čáře nepovedlo, co se týče 3 dílu už od začátku člověk věděl kdo je ten udajnej nový hrdina na skejtu herci o trošku starší ale stejná hrůza jako jednička, namaste pele :-D Akorát semi zdá že tady ty díly máte nějak popřehazované. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled takový pěkný rodinný film, ale když se nad tím zamyslíte, tak tohle opravdu není nic jiného než klasické převyprávění zrodu Spider-Mana, akorát s tím rozdílem, že ten kluk je zde skutečně malý a nemá pavoučí schopnosti, ale schopnosti mravenčí, což není taky velká novinka. Děj je pak standardní komiksový, nenabízí nic nového, jen je to ještě více vyměklé. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama