Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 4 (1991) (série)


Komisař Moulin: L jako Lennon (S04E05)

(epizoda)
  • Francie L. comme Lennon

Komisař Moulin je v noci ve svém bytě napaden a vyfotografován, když má pistoli v ústech. Své účty si s ním přichází vyřídit gangster, kterého poslal Moulin před osmi lety za mříže. Fotky jsou zaslány redakcím k otištění, aby všichni viděli strach v jeho očích. Moulin však záhy zapomene na svůj "soukromý" případ. Noční Paříží se toulá vrah - maniak, který zabíjí za úplňku. Moulin zná muže, který dokáže odhalit totožnost zabijáka, ale musí za ním do vězení... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

marcel5 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět si jde Moulin za svým, ale překvapilo mě, že jej nenapadlo, že tam něco smrdí. Pak už ke konci bylo jasné, že je blízko, ale i tak jako by to tam chybělo. To s tím focením v noci hned na začátku vlastně nemělo žádné řešení, jen že to otiskli noviny. Pravý účel mi nebyl tedy jasný... Kromě toho, že to možná posloužilo pro jednodušší odstavení Moulina. Prý předčasný důchod, to bylo teda vtipný. ()

Zajímavosti (1)

  • V scéne, kde je Moulin so svojim orientálnym kolegom v policajnej miestnosti, je na stene vidieť plagát k filmu Nico - viac než zákon z roku 1988. (donnie22)

Reklama

Reklama