Reklama

Reklama

Prázdniny

  • Česko Letní láska (více)
Trailer 2

Dvě sestry, jeden okouzlující muž a svatba, na kterou nikdo nezapomene... Taylor prožila o prázdninách v Itálii milostný románek s Rafem. Krásný, opálený mladík s bezva figurou. Svůj pobyt si tam trochu protáhla a pak se vrátila domů. Začínala jí škola a vždy věděla, že je jejím cílem dostudovat. Uběhly tři roky a její sestra Maddie, která se stále s někým rozchází a zase dává dohromady, pro ni má překvapení. Na radu Taylor před delší dobou odjela také do Itálie, kde se léčí ze svého nepovedeného vztahu s Dougem. Teď je to jiné, právě oznámila Taylor, že se bude vdávat. Svého soubence zná sice pár týdnů, ale určitě je to ten pravý. A není to nikdo jiný než Raf. Taylor před sestrou předstírá, že se s ním ani s partou přátel nezná. Jejich tajemství ale neudrží. Taylor s Rafem ale řeknou, že už jeden pro druhého nic neznamená. Není to úplně pravda. Taylor celé tři roky na Rafa vzpomínala a on celé ty roky doufal, že se do Itálie vrátí. Taylor se sice zúčastní rozlučkového večírku, ale odejde z něj, sbalí si věci a odjede na letiště. Maddie si jejího odchodu ani nevšimla. Měla po návratu domů spoustu starostí se svým posledním, bývalým přítelem Dougem. Ten se totiž objevil s předsevzetím, že Maddie získá zpátky. A povedlo se mu to. Ve svatební den, přímo před oltářem se Maddie vyzná ze svých citů i ze svého zmatení. Řekne Rafovi, že si ho nemůže vzít. Vždy zakřiknutá a skromná Taylor sebere všechny síly a ještě v kostele vyzná Rafovi svoji lásku. (TV Barrandov)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (24)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ach, Giulio. Ty kýčovitej plakáte. Kdo tě sundal ze zdi a nalepil do filmu? I když moje srdce a spousta dalších orgánů patří výhradně ženám, poznám sympaťáka chlapa. Ty seš ale chlap sympaťák asi jako skunk noblesní elegán, vždyť já i na tvářích Hanči s Annabel viděl, jak se nemůžou dočkat, až to všechno skončí a ony se budou moct začít prát o mě. Hudba docela fajn, ale příště by možná stačilo zůstat v kategorii "soundtrack." ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi to páčilo. Sympatický herci a k tomu všetkému pesničky ktoré milujem a perfektne sekundovali nastolenému deju aj tempu. Dobre sa to počúvalo a dobre ma to naladilo a to pri muzikáloch vyhľadávam predovšetkým. Niektoré veci tam boli celkom nelogické ale to v týchto pomádoidných muzikáloch jednoducho býva ale ako som už písal jedná sa o jeden t tých naj muzikálov, ktoré som v poslednej dobe mal možnosť vidieť. Možno ma iba zastihol v tej správnej nálade ale nehanbím sa za to že mu dám plné hodnotenie. 96% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bublifuková romanca, ktorá na to šliape, ale rozhodne nie správne. V čom je problém? Tak vo všetkom dôležitom. Za prvé - veľký kastingový omyl. Určite som nechcel nejaké superhviezdy, ale herci pri ktorých som sa musel uistiť či niesu náhodou zo Slovenska a ktorí prespievavajú známe superhity bez šmrncu, pričom pri tom vyzerajú ako amatéri, tak to tiež nie. Za druhé - pesničkový štýl rozprávania tu už bol ( a dopadol otrasne viď MAMMA MIA! ) a tak sa opäť stretávam s problémom menom scenár. Nejako to nejde dokopy, príbeh nieje dobre vystavaný a nemá grády. Aspoň, že mi zopár tých pesničkových čísel pripomenulo život, z toho to hodnotenie. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Podle me ten film vytvořil Jirka Babica. Jednou odpoledne asi poslouchal rádio, nešťastnej nad tím, ze lidi uz tenhle typ písniček moc neposlouchaj, i zachtelo se mu rozšířit povědomí zpět mezi prostý lid. A u toho si pomyslel: "A co kdyby k tomu peknemu zvuku byl i pěkný obraz!" ... no asi tak, no. ()

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Pustila jsem si tenhle film, abych se trochu uklidnila během zkouškového, ale po několika minutách, jsem se naopak začala cítit, že hloupnu. Jestli je vám 14, tak u toho asi neumřete, ale jinak nedoporučuju. Je to sice plné takových lehkých sexuálních narážek, ale pak se všichni chovají jako v pohádce pro děti. Postavy jsou zcela ploché. A vlastně je to škoda, protože mi hlavní dvojice nepřišli jako špatní herci a měli (když na to přišlo) mezi sebou i dobrou chemii. Každopádně jsou lepší filmy u kterých si odpočinete a nebudete mít občas nekontrolovatelnou chuť se praštit do hlavy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat Holiday! podle písně zpěvačky Madonny. Až poté byl film přejmenován na Walking on Sunshine podle stejnojmenné písně od uskupení Katrina & The Waves. Obě písně ve filmu zazní. (Patw)
  • Film se natočil během září a října v Itálii i Anglii. (Patw)

Reklama

Reklama