Reklama

Reklama

Komisař Moulin - Série 5 (1993) (série)


Komisař Moulin: Smrt policejního důstojníka (S05E02)

(epizoda)
  • Francie Mort d'un officier de police

Už dlouho sleduje Moulin překupníky drog. V podstatě se jedná o bandu nebezpečných primitivů, kteří přepadají bistra a kavárny a obchodují s drogami. Nejvíc při svých akcích ohrožují nevinné lidi, a tak je třeba je co nejrychleji zneškodnit. Do vedení tohoto případu se dostává zcela neschopný policejní důstojník, alkoholik, jehož ambice jsou stejně velké jako jeho strach. V akci je potom schopen ohrozit i život svých podřízených. A tak je Moulin nucen čelit dvojímu nebezpečí... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Kirman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem se rozhodl po delší době shlédnout Moulina – detektivní příběhy komisaře Moulina jsem vždy považoval za nadprůměrné. Např. Zelený medvěd, Zombi, Simulant nebo Sériový vrah si víceméně drží standard, ale díl „Smrt policejního důstojníka" mne naprosto zklamal (proto ta *). Nelíbí se mi násilně zakomponované prvky „amerického akčního seriálu" a „vulgarity", které se, podle mne, do Moulina nehodí. Již od úvodní scény jako by všichni přehrávali a chovali se divně - nepřirozeně. Jestli ono to není tím, že režie se v tomto díle zhostil nikoliv sám Yves Rénier, ale Jean-Louis Daniel a se scénářem Rénierovi pomáhali kolegové. ()

Zajímavosti (2)

  • Když vyjdou gangsteři z hotelu, Max (Lucien Theresin) a jeho kolega se v autě sehnou, aby nebyli vidět. Následně ale Max mluví do vysílačky, jakoby seděl normálně. (marcel5)
  • Když gangsteři zatarasí Mazdou ulici, za její zádí je místo. V dalším záběru nejde za její zádí projet, protože tam stojí auta. (marcel5)

Reklama

Reklama