Reklama

Reklama

Linkin Park: Breaking the Habit

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2003, 3 min

Recenze (18)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa nemýlim, je to dielo z albumu Meteora, ktorý považujem za jeden z najlepších rockových albumov vôbec. Pre mňa je toto dielo jedno z podstatných, ktoré majú nielen vnútornú hĺbku, ale sú aj energické, možno až tanečné, ale tak trocha inak, skôr na také poskakovanie. Veľmi zaujímavé motívy boli použité v tomto klipe, Linkin Park to proste vedeli a aj stále vedia, no už robia mierne inú hudbu, ale stále stojí za to. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Moja najobľúbenejšia skladba od Linkin park. Klip je v prípade bombovej skladby druhoradý. Naopak to nefunguje. Ani ten najlepší klip pri blbom songu nik neocení. 100%. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Úžasnej mix vše možných žánrů. Písnička byla ve vývoji dlouhých šest let - šest let vznikalo Breaking The Habit. Po vydání trvalo rok a půl, než měl Chester odvahu tohle interpretovat na koncertech. Nehorázná depka z tý písničky je dolována, úplně cítím dotek tý bezmoci. Bohaté na zvukové efekty, i hudební nástroje. Hudební kreativita všech členů vytěžena na maximum. Tohle je úplně jiný kafe, než celé One More Light. Dokonalá theme písnička pro Elliota z Mr. Robota ;-) Výborný text, pěkný mindfuck. Jedna z mála písniček, kterou nemůžu poslouchat ve sluchátkách mezi lidmi, vyvolává to nepěkné emoce. Nejlepé osamocený, v temné místnosti :-) ()

Zajímavosti (5)

  • Mike Shinoda na textu a písničce pracoval dávno předtim, než Linkin Park existovali. Měla pojednávat o kamarádovi, který byl závislý na drogách a existuje i demo verze, kde sám Shinoda zpívá, ta pochází z roku 2002. Celkově bylo „Breaking The Habit“ v přípravě celých 6 let a po vydání trvalo rok a půl, než Chester byl schopen tuhle píseň interpretovat na koncertě. (Ouwen)
  • Na tejto piesni pracoval Mike Shinoda celkom šesť rokov. (chesterko)
  • Tuto píseň nenapsal Chester, ale Mike. Když si píseň Chester poprvé přečetl, odmítl ji zazpívat a řekl Mikovi: „Miku přísahám, že jsi tuhle písničku napsal o mně'.“ Zpívat ji byl schopen až po nějaké době, až se dal dohromady. (Luky.)

Reklama

Reklama