Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novopečená ošetřovatelka Lotta se vrací do rodného města, aby pracovala v místním domově pro seniory. Život se jí brzy obrátí vzhůru nohama, když zjistí, že je těhotná s mužem, kterého sotva zná. Navíc by její šéfová ráda domov zavřela. Lotta musí začít bojovat... Čerstvě vystudovaná pečovatelka Lotta se vrací zpět do rodného města, aby mohla pracovat v místním domově pro seniory. O její nové a poněkud nepříjemné šéfové se říká, že je „zavíračka". Všechny domovy, kterým předtím šéfovala, se pak zavřely. Lottiny kolegyně se obávají o budoucnost. Lotta se rozhodne, že proti tomu bude bojovat.
Na vstupním vyšetření do zaměstnání se Lotta od lékaře dozví, že je těhotná. Nejdřív to bere jako vtip, ale když si udělá těhotenský test, zjistí, že je to pravda. Lotta je z té novinky naprosto zničená, a navíc v domově o tom všichni vědí, aniž by cokoli řekla. Rozhoduje se, jestli půjde na potrat. Lukas, otec dítěte, nic netuší a stejně byl jenom známostí na jednu noc. Když mu to Lotta řekne, je šokovaný. Chce jet pracovat do Dubaje, a ne se starat o dítě...
Lotta ho ujistí, že otcem opravdu nebude. Druhý den ráno ale Lukas změní názor, dítě chce. Lotta ho však pošle pryč, odstěhuje se z otcova domu na půdu domova pro seniory a domluví si termín interrupce. Když se ale stará o bratrova malého synka, s čímž jí Lukas ochotně pomůže, a když se k tomu přidají i důchodci z domova seniorů, začne na věc pomalu měnit názor... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

entokr 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka, nijak zvlášť horší než první díl to nebylo, co do kvality tak stejně. Je to taková zábavná roztomilá rozpustilá pohádka s velice sympatickou hlavní hrdinkou. Źádné hlubší poselství to nenese, ani to nemá nijak zvlášť vysoké ambice. Jako odpočinkový filmek v případě nudy na který se člověk musí dívat s nadhledem to splňuje všechny nároky. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím napsat, že tenhle film byl horší než jeho první díl /Lotta a vysněná cesta/, ale i přesto si vyslouží mé čtyři hvězdičky, v některých situacích jsem se zasmála, v jiných jsem se zarazila, mi však tento film připadal, jako příjemná oddechovka, u které nemusíš moc přemýšlet a kterou doporučuji na zkrácení dlouhé chvíle. ()

Reklama

anitae 

všechny recenze uživatele

Úplně jednoduchý film o téměř dokonalé ošetřovatelce v domově v důchodců, která řeší nečekané těhotenství. Od filmu nelze nic čekat, ale na vyčištění hlavy dobrý:) ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je pouze za český dabing a velice vtipně přeložená jména z němčiny: Naděžda a Toníček! To byla sranda :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ležel jsem v nemocnici a jelo to v televizi, bolest mi nedovolila spát, tak jsem se díval. Že to má pokračování jsem pak zjistil, ale naštěstí mě zavčas pustili :). Až se dočítám, že už šlo o druhý díl. Na německou romantickou komedii to ovšem nebylo ta zlé. Víc než ty ** dát nemohu. Za pohodovou hlavní hrdinku. Ale film je taková nalajnovaná pohádka, že to nejde brát vážně, ani se tomu smát. Kravinou bych to ale nenazval. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama