Reklama

Reklama

Městečko Pines

(seriál)
  • USA Wayward Pines
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2016), 14 h 31 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Siobhan Fallon Hogan, Matt Dillon, Carla Gugino, Toby Jones, Shannyn Sossamon, Melissa Leo, Hope Davis, Reed Diamond, Terrence Howard, Tim Griffin (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Ethan Burke (Mat Dillon) je agentem tajné služby, který vyšetřuje, kam zmizeli dva jeho kolegové, rovněž federální agenti. Během pátrání utrpí náhle autonehodu, a když se probere z bezvědomí, vidí, že se nachází v idylickém městečku Wayward Pines. Nepamatuje si však, za jakých okolností se tam dostal. Místní lidé ho nejen chtějí přimět, aby u nich zůstal, ale Ethanovi se ani žádným způsobem nedaří navázat kontakt s okolním světem. Celé město je opředeno jakousi podivnou tajuplností a zdá se, že z něho není úniku. Ethan chce věci přijít na kloub, ale místo odpovědí naráží jen na stále nové a nové záhady. Brzy si začne uvědomovat tvrdou realitu: vypadá to, že z Wayward Pines už nikdy živý nevyvázne. (Film+)

(více)

Videa (41)

Trailer 4

Recenze (201)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostal celkem náhodně.O to více jsem rád,že jsem měl šanci ho zhlédnout.V hlavní roli se představil sympatický herec Matt Dillon.Režie se ujal známý režisér Shyamalan.Nejvíce mě překvapil střed celé první série,pátý díl,neboť se moje nápady,co se doopravdy v Městečku Pines děje,úplně roztříštily na prach,což jsem vůbec nepředpokládal.Prvních 5-6 dílů by si ode mě odneslo nejspíše plný počet hvězd,ale kvalita šla postupně dolů až na průměrné hodnocení.Nechci vyzrazovat více,ale kdo má rád mysteriózní seriály s hororovým nádechem,tak si určitě přijde na své.Hodnocení:80% ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě hodně oslovilo. Těšil jsem se na každý díl a čekal jak, že se to nakonec vyvrbí. Příběh velmi zajímavej. Chvílema jsem si připadal jak před 10 lety když jsem koukal na Ztraceni:) Odhalování tajemství a záhad to můžu. Prý nás čeká 2.řada, v mých očích má tenhle seriál má velkej potenciál. No po 2.řadě už ten optimismus tak nesdílím. Seriál zapadl do lepšího průměru. Začátek špatnej, pak zlepšení a poslední díly taky nestály kdo ví za co. No škoda škoda, uvidíme co nám přinese 3.série, která předpokládám bude. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍTEJTE VE WAYWARD PINES, KDE JE RÁJ DOMOVEM…“ /// Mr. Shaymalan a jeho ZTRACENI! Zamotanej děj, neobyčejný místo se svejma pravidlama a několik potížistů. Chcu se dozvědět pravdu (stejně jako voni). Fajn jsou všechny ty pochybnosti, který navíc mají logický (aspoň myslím) vysvětlení. Druhá půlka série je zajímavější tý první – navíc dějově důvěryhodnější. Celý si to pohrává se zajímavou myšlenkou o lidský povaze, a je škoda, že to neskončilo (i přes tu snahu) zajímavěji. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou trilogii, kterou v letech 2012-2014 napsal Blake Crouch, neznám. 2.) Po bouračce jsem spal podezřele dlouho. 3.) Thx za titule „Anniie126“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

JE TO JEN MĚSTO! Poslední dobou se zprávy o M. Night Shyamalanovi lepší a jednou z nich také je, že ještě neztratil smysl pro humor...tohle tolik připomíná jeho nejslavnější film, že je to až neuvěřitelné. :-) Wayward Pines ale jde trošku dál, nebo spíš na to jde jinak, zajímají ho dost společenské otázky a hodně to, jak se třeba lidé nechají radši ovládat, než aby se svobodně rozhodovali. Sedělo by mi víc záhadné dílo, než že se cca v půlce zlomilo ve sci-fi, to ale samozřejmě není zápor. Opravdu těžkotonážní a nesmlouvavá (díky Bohu) minisérie. 90%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Svižné, temné, plné rôznych dejových zvratov a zaujímavých momentov. Twin Peaks si išlo po vlne tradičnej mysterióznosti a divákovi nechávalo len pocity a žiadne odpovede. Wayward pines toto robí v prvej polovici. Potom sa z neho stane plnohodnotné sci-fi. Veľmi som potešení jednak z hereckých predstaviteľov, ale aj určitej originálnosti s ktorou seriál pracuje. Keby som sa chcel vážne zamyslieť určite by som v ňom našiel veľa logických dier, ale v zásade sa jedná o príjemné prekvapenie. Pritom nie som až tak na seriály. Krásky Gugino a Sossamon sú neuveriteľným spestrením a mladá Sarah Jeffery bude za chvíľu riadna kosť. Výborná hororová atmosféra a super finále. Síce je tu priestor pre ďalšiu sériu, ale nie som si istý či po nej vyslovene túžim. Mladí hrdinovia ma zvyknú skôr iritovať. Ale keďže Crouch napísal Wayward Pines ako trilógiu som celkom zvedavý. Toto som zhltol prakticky za jeden deň. 1. séria 100% ()

Galerie (235)

Zajímavosti (10)

  • Příjmení chybějících agentů jsou Hewson a Evans, což jsou příjmení členů irské kapely U2 Bona a The Edge. (Trajektt)
  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné knihy Blakea Crouche. V ČR kniha vyšla pod názvem "Městečko Pines". (Kaufman)
  • Městečko Pines je fiktivní městečko v Idahu, takže neexistuje. Seriál se natáčel v Kanadě v Britské Kolumbii ve městě Agassiz poblíž Vancouveru a interiéry se natáčely v Burnaby také nedaleko Vancouveru. (Trajektt)

Související novinky

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama