Reklama

Reklama

Krvavé peníze

  • USA Good People (více)
Trailer

Mladý americký pár Tom a Anna Wrightovi (James Franco a Kate Hudson) se dostanou při opravě Annina rodinného domu v Londýně do obrovských dluhů. Zároveň zjistí, že nájemník, který bydlel pod nimi, zemřel a zanechal po sobě hotovost 200 000 liber. Stačí si jen peníze vzít a jejich problém je vyřešen. Jenomže netuší, že se brzy sami stanou terčem zloděje, který peníze původně ukradl. A náhle se dobrým lidem začínají dít špatné věci... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

klasická ale jednoduchá gangsterka alá : dej sem ty prachy.Ústřední motiv scénáře.Většinou ,když je něčeho (krve,lítaček,rozbitých aut apod) odcházím z bia anebo dvd házím do koše.Tady tomu dost přidal na uměleckém dojmu Franco a klidná síla Wilkinsona.Technicky to nebylo nijak dokonalé hlavně otravný filtr na kameře.Ale jo dalo se a doporučuju ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sic nechápu, jak na tohle producenti utáhli takhle známý xichty, ale nakonec se jedná o docela koukatelnej akční thriller, u kterýho se, narozdíl od některých postav, dožijete i konce, navíc bez trvalých následků. Nic světobornýho, chraňbůh originálního, ale už jen hlavní dvojka, Franco-Hudson, jsou sympaťáci, kterým ty palce přeci jen budete držet až do závěrečných titulků. K tomu jako vždy skvělý Tom Wilkinson, (ne)krásy britský metropole a Škoda Felicia pick-up, kterou řídí James Franco- to taky jen tak někde neuvidíte :-) (Btw Anna Friel se tu ocitla jaksi náhodou, její role šustí tak mocně papírem, že už to víc ani nejde, hehe). ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nudný žánrový thriller, který není nervydrásající, ani zajímavý. Kate Hudson vypadá pěkně, Franco taky a vidět Sye v záporné roli je zajímavý, to je ale všechno. I při těch 90 minutách jsem se nepříjemně často nudil a bylo mi vyloženě fuk, jestli "hrdinové" přežijí. Scénář jede na půl plynu a nepřijde ani s jedním, krapet zajímavějším nápadem. Nuda s pěkným obsazením. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zo scenára sa dalo s kľudom vypustiť hneď niekoľko nie úplne potrebných aspektov. Oveľa lepší bol film, keď boli na scéne James Franco s Kate Hudson. Aj keď mne na druh takého filmu prišli až celkom príliš hviezdni, s nimi film nabral spád udalostí, čo bolo podporené kvalitnou réžiou. Tento snímok je ukážkou dobrého filmového rozprávania, ktoré dokazuje, že aj bez prílišnej akcie to tiež ide a že aj takýto smer vie zanechať dobrý filmový zážitok. Jedny prachy a niekoľko záujemcov. Tak v prvom polčase, to sa nič moc nedeje a chýba napätie a viac zvratov, druhá polovica je lepšia a akcia v starom dome je solídna, tiež slušná hudba a námet možno oceniť. V druhej polovici začne dej naberať na obrátkach, nebude núdza o napínavé a drastické scény. Inak celkovo ľahký nadpriemer. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Základ celkom dobrý, no potom sa z toho vykľul tuctový prehnaný akčný krimi-thriller, ktoré ja akosi moc nemusím. Rozhodne som od toho čakal viac, keď už to má také herecké obsadenie vcelku na úrovni. Ale napokon to nedosiahlo ani len hranicu priemernosti, najmä kvôli tej prehnanosti a občasnej nelogickosti. Pochybujem, že by sa prvotriedni neľútostní gangsteri takto maznali s nejakými amatérmi a prečo by na nich brali toľko ohľadu, obzvlášť keď sa hneď od začiatku dosť bránili. A rovnako nechápem, prečo by po prvom vlámaní do tej pivnice polícia nijako nereagovala, ani len nejakým ochranným opatrením, keď už vedeli s kým majú dočinenia. Nuž, maximálne 2*, nič viac! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama