Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zajíc, který se stal vyvrhelem, protože nemá uši, najde vajíčko. Stará se o něj, dokud se z vajíčka nevylíhne kuře. To jako na potvoru nezapadá mezi ostatní kuřata, protože má naopak uši rovnou dvě. A tihle dva se stanou nejlepšími přáteli. Zajíc bez uší je stejně nadaný jako ostatní zajíci. Jenomže nikdo z party zajíců si s ním nechce hrát, protože prostě nemá uši. Jednoho dne najde na zápraží vajíčko. V tu chvíli ještě ani netuší, že se jedná o začátek jednoho skvělého přátelství. Když se z vejce vylíhne ušaté kuřátko, je jasné, že se tihle dva stanou nejlepšími kámoši. Když objevíte skutečné přátelství, je možné všechno. A život je rázem šílená legrace. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

hiczech 

všechny recenze uživatele

Námět na tento film nosil v hlavě Til Schweiger už od roku 2006, kdy probíhalo natáčení prvního bezušáčka (Zajíček bez oušek). I tento film měl být původně totiž celovečerní. Bohužel došlo k několika změnám v životě Tila Schweigera a skluzu se scénářem, takže film původně plánovaný na rok 2010 se o pár let pozdržel. I tak si v něm Emma s tátou opět zahrála... ikdyž 'jen' hlasem kuřete. ()

Pampa 

všechny recenze uživatele

Tak po pravdě, nejdříve mě málem odradila animace, protože jsem už viděla lepší. Přesto jsem si film pustila a nelituji. Milý příběh o zajíci (který se narodil bez oušek a proto si s ním ostatní zajíci nechtějí hrát, dokonce ani lišák ho nechce sežrat protože není pořádný zajíc) který se rozhodne najít si kamaráda přes agenturu. Jediný požadavek: ať je to tvor bez uší. Jednoho dne před svým prahem objeví vejce. I když se z vajec nic ušatého neklube, tak právě z toho jeho se vyklube kuře se zaječíma ušima. Tím začíná příběh opřátelství zajíce bez uší a ušatého kuřete. ()

Reklama

Benoit 

všechny recenze uživatele

Tak hloupé, tak stupidní, nehezké až nechutné zvířátka narušené snad dávným výbuchem v Černobylu. Přesto z druhé strany strašně roztomilé a vtipné. Něco podobného jsem ještě nikdy neviděl a už asi neuvidím... A přesto že se mi to vlastně nakonec i líbilo, nejsem přesvědčený o tom, jestli bych to někdy pustil svým dětem. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Najhorší nemecký komedionálny animák, aký som mal možnosť vidieť. Zápletka a nápady na úrovni Mickey Mouse klubu. Animácia je až príliš jednoduchá a nehodná roku 2013. Myslím, že ani deťom toto neulahodí. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A tahle blbost má v současné chvíli nad 60%? Mně už přijde, že se už pomalu neví, co natočit a když to navíc vezme do ruky německé animační studio, vznikne z toho takováhle ptákovina. Ano, je to pro děti, kdy bych se ale nedivil, kdyby to ani jim nějak extra nesedlo. Jeden z těch horších animáků, co jsem měl tu možnost zatím vidět. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama