Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lennard, jeho manželka Sylke a jejich dva synové Jan a Marco odjedou kempovat spolu s Lennardovým kamarádem Bobem a jeho dcerou Jenny. Nikdo není z výletu moc nadšený, až na Lennarda, který celý výlet vymyslel. Utáboří se na zakázaném území hned vedle nádherného rybníka. Jenže na tomhle rybníku je něco divného a obě rodiny brzy poznají, co to je! (evanka)

(více)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Idylické stretnutie dvoch rodín, ktoré sa rozhodli stráviť spoločne chvíle kempovaním v hlbokých horách, sa rázom po prvej prebdenej noci mení v nočnú moru. Zákaz vstupu do danej oblasti totiž nebol udelený len tak bez príčiny. Svetlý príklad toho, že ani krátka stopáž nezaručí, aby snímok obsahoval viacero hororových pasáží. "De Poel" je síce snaživá Holandská ducharina, no jej spracovanie ani z ďaleka nedosahuje čo i len kvalitu tých ľahko nadpriemerných. Atmosféra sa totiž krájať nedala, a miknutia sa divák taktiež nedočkal. Chvála aspoň za pekné gore v závere - 45% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevýrazný a iritujúci horor o kempujúcej famílii potratenej v lesíku. Holanďania sa veru moc nepochlapili a natočili prachobyčajný, priemerný lesný horor, akých sa z USA neustále a pásovo valí kvantum. BIEDA. Pritom taký nórsky "Villmark" či švédsky "Det okända" už dávnejšie predviedli, že netreba veľa a stále sa v tomto subžánri dajú robiť aj zázraky. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Až v létě u táboráku vypukne vášnivá přebíjená trumfů, co všechno už kdo viděl v kině, budu s holandským hororem velký favorit na vítězného buřta. To je ale tak jediné, co mi Tůň může přinést, protože filmů na téma Bandablbcůjdedolesakempovatapostupněztohovšechnyjebne tady už máme tolik, že ani do té nejhlubší tůně by se všechny nevlezly. Duo producentů ovšem sympatické, snad bude mít příště šťastnější ruce. (Febiofest 2015) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Inspirováno mýtem o zlé jezerní víle jménem Jenny Greenteeth, která podle legend žije v Anglii. Tedy v zemi, odkud pochází režisér Chris W. Mitchell. (Pepinec)

Reklama

Reklama