Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (474)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Při prvních Podfukářích jsem se hodně bavil, bohužel při dvojce již tolik ne. Jednička byla hodně překombinovaná, ale dvojka to dokázala trumfnout, za což si zaslouží klobouk dolu. Nicméně, nepřišla mi veškerá vysvětlení úplně reálná. Např. spoiler: Freeman by klidně nechal Ruffala chcípnout v tý bedně na dně řeky. Ikdyž asi věřil, že se z toho dostane, ale vlastně se z toho nedostal a musel ho zachránit až Eisenberg, aby pak Freeman poplácal Ruffala po zádech a řek, jo všechno to bylo už dávno vymyšlené a jsme kámoši. No nevim nevim. Moc jsem jim to nežral. Ani mě nijak zvlášť nebavili jednotlivé postavy jako prvním díle. Zkrátka do nějak ubralo ve všem dobrém a přidalo na nepravých popcornových místech. Věčná škoda! Abraka dabra PUF?:!:? ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOSTANETE TO, CO SI ZASLOUŽÍTE! OKO ZA OKO!...“ /// Téměř rodinná skupinka dostala novýho člena (a po roce) i úkol. Věda (chvíli) poráží kouzla, připravte se na spoustu osobních vendet (do toho FBI, takže rozvětvenost jako prase – asi proto, že nejlepší trik funguje na mnoha vrstvách), naštěstí z nich v těch tunách keců vobčas vypadne i ftip. Není to brutální výjimečnost, jako jednička. Jen taková obstojná podívaná, která splní (alespoň pro jednou) svůj účel. A jestli jste zmatení…kupte si medvídka mývala! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Umím vytáhnout klobouk z králíka. 2.) Jedu jen kusy, ve kterých je Harrelson 2x! 3.) Thx za titule „playstick3 a Filiman“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného sequelu, který nikdo nechtěl a také na něj nikdo moc nepřišel. Obsazení naboptnalo o čím dál tím více zaměnitelného Daniela RadCliffa, který po podobně mdlém Frankensteinovi už asi znovu nikdy neprorazí, jinak kromě podivné výměny, jak v zákulisí produkce tak i filmu, Isly Fisher se objeví všichni zúčastnění z prvního dílu, který se stal černým koněm léta 2013. Hlavní rozdíl je v tom, že tam kde umně první díl maskoval scénáristické hrátky s divákem, zde se na to rezignovalo úplně a podobně jako v mnoha jiných filmech postavy zatajují informace před ostatními hlavně kvůli divákovi, aby pro něj zůstalo nějaké překvapení, i když v rámci příběhu naprosto nedává smysl, aby se daná situace seběhla zrovna takto. Nuže trojka nebude, tak snad je letošní rok opravdu příslibem konce zbytečných sequelů, jejichž původní díly vydělaly třeba o trojnásobek více. Vlastně jsme po většinu filmů balancoval kolem 4*, ale ten konec už je vážně utrpění...6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I druhé kouzelnické dobrodůžo se povedlo. Díky vodopádu triků probíhajících ve zběsilém tempu člověk nemá čas pídit se po nesmyslech, opět jsem příjemně tápal co je záměr a co nabourané plány a povedl se i nápad obsadit Radcliffea, který se coby záporák postavil kouzelnické partičce. Pokud bych měl něco vypíchnout, tak to byla sekvence s kartou ve střežené místnosti. Jo, asi to byla blbost na entou, ale mělo to grády. Do mírných rozpaků mě dostal až samotný závěr, který odhalil pozadí toho všeho, ale ta chatrně vystavěná konstrukce asi k podobným záležitostem patří. Bavil jsem se. 80% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička robinúdovských čáryfucků se tentokráte snaží překouzlit Heryho Potrata, který si sice před natáčením oholil pytlík, obsah vany nalepil na xicht a vypadá teď mnohem bužněji, nicméně je to stejně debilní a zpola vykradený infantilní zmar, jako když se o to tenkrát pokoušel Voldemrd. Oproti zábavné a v intencích kaprfíldovského kokotismu i poměrně sofistikované jedničce dostává znechucený divák jen místy až otravně nudnou, idiotsky překombinovanou rádobykůl čárymádu, kterou jakýsi ambiciózní ťaman freneticky uplácal ze scénáristických hoven a kýčovitého kung-fu s kartami. Výborná kulisa k vypalování Bradavic a podobně bolestivé jako zasouvání nenalubrikované metly na famfrbál do citlivých děr v logice. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (11)

  • Události tohoto filmu se odehrávají 1 rok po prvním filmu. (ČSFD)
  • Natáčelo se od 11. března do 12. května 2015 v Greenwich a Middlesexu v Londýně a také v čínském Macau v tamním vědeckém centru. (michy9073)
  • Ve scéně, kdy utíkají jezdci z Octy a baví se na střeše, si Merritt McKinney (Woody Harrelson) sundává sluchátko s mikrofonem, přičemž obviňuje J. Daniela Atlase (Jesse Eisenberg), že je prásknul. V dalším záběru má zase sluchátko i s mikrofonem na hlavě. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama