Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkoví iluzionisté ze skupiny Čtyři jezdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (474)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Now you see me verze 2.0. Viděné, co už bylo jednou viděno. Nesdílel jsem skepsi ostatních, kteří tvrdili po zhlédnutí jedničky, že to je film na který je zbytečné dělat pokračování. Ovšem cesta jakou se Čtyři jezdci vydali, je jistě ta špatná. Jejich iluze nejsou sexy jako předtím a hlavně jich ani moc není. Zatímco jednička byla originální, zábavná a svěží. Tak dvojka je vysušený kus hadru, který se pere znovu a znovu. Přílišná překombinovanost děje, nulový příběh a prakticky žádná velká odhalení. Navíc kde není humor, není zábava. I když je Harrelson, Eisenberg a Franco stále dobrá parta a chemie mezi nimi funguje, tak je zábavné je sledovat ve dvou až tří scénách. Z toho je nejlepší už v traileru samozřejmě. Act dvě mně dost zklamal. Průměrný film, který cílil zbytečně vysoko. Stačilo ubrat, aby se tvůrci za každou cenu snažili trumfnout jedničku a méně pompéznosti. Pak by se to ještě dalo snést. (50 %) ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Podfukáři 2 je pokračování hitu z roku 2013 který se mi tehdy hrozně líbil. Byl to skvělý oddechový film a tak samozřejmě protože to vydělalo nějaký ten peníz musela vzniknout dvojka kde všechno musí být větší, osudovější a začarovanější. Isla Fisher otěhotněla a tak tu místo ní máme Lizzy Chaplan. Film je dobrý ale............... na jedničku to ani trochu nemá. Daniel Radcriffe je zajímavá nová postava, Lizzy Chaplan také ale všechno už není tak dobré a obzvlášť Mark Ruffalo fungoval líp jako lovec než uprchlík. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po dvou hodinách snažení se jedna těší na vyvrcholení čar a kouzel a nic. Takové překombinované blyštivé "pufff" do větru. Harry se nakonec díky splynutí duší s Voldemortem dal na cestu zla, ale místo toho, aby z něj šel strach, připomínal mi navztekaného skřítka, hrozícího malými pěstičkami do hvězdného nebe! Taky mi vadil Woodyho debilní brácha. Alespoň mohli mít rozdílné povahy, takhle mi ten jejich stejný blbizmus lezl silně na nervy. Jediný zajímavý a akční moment vidím ve scéně s kartami, resp. s kartou a s čipem. Každopádně to jako celek nevnímám jako úplně nepovedený kouzelnický trik kouzelníka třetí kategorie, ale jako docela zábavnou komedii. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Efektní ponudnělá akce. 1)  Zpočátku jsem se vyloženě nudil. Někde kolem poloviny filmu se to zlepšilo a snímek se přiblížil jedničce._____ 2)  Ale i tak platí, že tvůrci vsadili pouze na vnější efekty. Jinak je to podívaná těžkopádná a předstírající velký svět. Nakonec přece jen dávám tři hvězdičky stejně jako prvnímu dílu, ale s hodně odřenýma ušima. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Magie je pryč. Dvojka Podfukářů se snaží být přesně tím, čím byla jednička, bohužel díky všudypřítomnému natahování a snaze stejný koncept prodat znovu ale jinak druhý akt příliš nefunguje. Vyloženě hloupé momenty sice vynahrazuje několik opravdu dobrých, ve výsledku je to ovšem jen odvar toho co minule, bez toho náboje originálnosti a nápaditosti, který z jedničky dělal tu správnou letní podívanou. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra proběhla 2. června 2016 v Austrálii. (Varan)
  • Ve scéně, kdy Dylan (Mark Ruffalo) navštíví Thaddeuse (Morgan Freeman) ve vězení (cca 41. minuta), se v posledním záběru vrátí minutová ručička asi o pět minut zpátky. Během jedné minuty rozhovoru se také ručička posune o tři minuty napřed. (Rodriguez.)
  • Ve scéně, kdy jsou jezdci zajati a vezou je v náklaďáku, je na monitorech zobrazujících pohled z kamer z auta jasně vidět, že auto jede, pak stojí a zase jede. Ovšem lidé v autě se hýbou a vrtí, jako by auto stále jelo, a to i ve chvíli, kdy na monitoru auto viditelně stojí. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Boratova špionážní komedie našla režiséra

Boratova špionážní komedie našla režiséra

04.12.2013

Sacha Baron Cohen se dlouho poctivě připravoval na roli Freddieho Mercuryho. Jeho snaha ale vyšla vniveč, když ostatní členové skupiny Queen odmítli jeho nekompromisní pojetí i se stinnými stránkami… (více)

Reklama

Reklama