Reklama

Reklama

Armstrongova lež

  • USA The Armstrong Lie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jedni ho milujú, druhí nenávidia. Dôvodov na to majú tí aj tí viac než dosť. Niekdajšia cyklistická superstar Lance Armstrong, ktorá v dôsledku dopingového škandálu, aký v histórii (nielen) tohto športu nemá obdoby, prišla o všetky svoje najcennejšie tituly i priazeň drvivej väčšiny fanúšikov, dodnes polarizuje verejnosť. Muž, ktorý miloval víťazenie a viac než čokoľvek na svete neznášal prehry, pretože v jeho očiach prehra znamenala smrť, paradoxne smrť (v podobe agresívnej rakoviny semenníkov s metastázami v brušnej dutine, pľúcach a mozgu) porazil, no krátko nato vlastnou vinou i tak temer úplne všetko, na čom mu kedy záležalo, stratil. No verte tomu alebo nie, slovo rezignácia by ste napriek všetkému v jeho slovníku hľadali márne... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Parchant jedna prohnilá! Deset let do sebe rve preparáty vytvářející více bublin s O2 v červeném moku a zároveň neustále zapírá, že by dělal něco mimo kolojezdící zákon! Z dokumentu vyplývá, že by jsme toho majetného chudáka (dle odhadů majetek 150,000,000 dolarů) měli poplácat po zádech a dodat: "Pro všechny budeš vždycky ten, kdo uzurpoval sedm titulů a žlutých kolových triček s jmenovkou." Fuck you, Lance! 75% ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dokument není ničím vyjímečný, ani Armstrongovo přiznání není nijak morální,bylo pod tíhou důkazů a trest byl adekvátní. Touha po moci, je to co ho přivedlo k totálnímu (sebe)pohrdání.Po moci touží ten kdo se cítí bezmocný... .Hlavním plusem dokumentu je, že se jedná o další příspěvek z rodu ODHALENÍ "nastavující zrcadlo" :) světu vystavěnému na strachu a na lžích... ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Nabitý dokument (nominace na ceny BAFTA), ze kterého má člověk občas pocit, že cyklistika je jako Formule 1. Jen místo mechaniků tu hlavní roli hrají doktoři, kteří posouvají lidské hranice. Účelem dokumentu není snaha obhájit či odsoudit jeho hlavního hrdinu, nýbrž poukázat na to, že lhát je špatné, mkay? ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Sice sem se toho dozvěděl o tomhle cyklistoj docela dost, ale dokument je tak nudně natočenej, že sem měl co dělat, abych vůbec dokoukal. Málo hudby. Strašně moc keců ze zákulisí, kdyby tam bylo víc záběrů ze závodů, bylo by to mnohem záživnější. Na druhou stranu si cením toho, že se tenhle sportovec otevřeně přiznal ke všem těm podovodům. Narozdíl od rusáků, kteří to pořád zatajují a zatajují, tak Armstrong šel s kůží na trh a tím se aspoň v některých očích očistil. Mně přijde debilita pomáhat si steroidama... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci dokument o človeku, ktorý dal mnohým ťažko chorým ľuďom nádej a nakoniec sa jeho meno stalo synonymom slova doping. Keď som ešte ako teenager sledoval preteky Tour na DSF vždy som viac fandil jeho najväčšiemu konkurentovi Janovi Ulrichovi z Deutsche Telekom, tento dokument však ukázal že v tom boli všetci spolu. Natočené naozaj viac ako dobre a charakter amerických športovcov nepochybne najlepšie ukázal Floyd Landis. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Armstrong se při svých vítězstvích na Tour v letech 2002 - 2005 mohl spoléhat i na pomoc českého cyklisty Pavla Padrnose, který byl členem týmů US Postal Service a následně i Discovery Channel. (.se)

Reklama

Reklama