Reklama

Reklama

Opovržená žena

  • USA Scorned
Trailer

Obsahy(1)

Rozhodnete-li se podvádět ve vztahu, nenechte se chytit. A pokud se tak stane, tak raději doufejte, že váš protějšek není úplně šílený. Kevin to štěstí nemá a silně to pocítí, když jeho přítelkyně Sadie zjistí, že je jí nevěrný s její nejlepší přítelkyní. Sadie naplánuje pro celou trojici romantický víkend završený terorem, mučením a zvrácenými sexuálními hrátkami. Past je nalíčena. Párty může začít. Dnes v noci ani peklo nedokáže to, co opovržená žena. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dievča zistí, že priateľ ju podvádza s jej najlepšou priateľkou a tak sa na spoločnom víkendovom pobyte rozhodne predviesť kúsok svojej psychopatickej stránky. Mark Jones si dal pauzu od škriatkovsko-trpaslíčích hororových tém a natočil priamočiary exploitačný thriller, ktorý je možno béčkový, neoriginálny a miestami až trochu absurdný, za to však poriadne chytľavý, zábavný a príjemne napínavý. A AnnaLynne McCord v hlavnej /zápornej/ úlohe tam absolútne vládne. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENÍ BĚSU VĚTŠÍHO, NEŽ HNĚV ŽENY ZHRZENÉ“… /// Kevin a Sadie (příznačné jméno…) jsou úžasnej pár. Von klátí její nejlepší kámošku a vona je (tak trochu) chabrus na nervy. Navíc teď přestala brát to lithium… Možná proto, nadešel ten správnej čas na nestoudnou trojku, která nemá vést k orgasmu, ale k převýchově… Lízání kundy na povel, palice, svěrák… není to zase tak sadistický, jak to vypadá. Herecký výkony vodpovídaj tomu scénáristickýmu, kterej se drží zejména v tý sadistický (troufám si říct, že bezmyšlenkovitý) části. Když pak má nějak logicky a třeba i zábavně příběh skončit, začne cákat debilitou, takže místo do tuhýho jde do prdele. Není se co divit, von sice ten Polhreich (asi) vařit umí, ale herec je to příšernej (jak není?... Jo že to není… hovno, dokaž to!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Maminka se těhotenstvím prochlastala a prohulila. Přesto jsem v pořádku... 2.) Stará si koupila pojízdnej ponk. 3.) Často si představuju, jak mučím Polhreicha. (Jé, ahoj Jirko!) 4.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Když pominu fakt, že tvůrci určitě nejsou držiteli ocenění "prudkej inteligent roku", nebylo to úplně nejhorší. Saďouři si tady přijdou na svý a určitý napětí pramenící z otázky, jak to všechno dopadne, tady přece jen je. Herecké výkony jsou někde na úrovni plzeňských fotbalistů předstírajících faul, ale hlavní představitelky jsou docela sexy, byť obě maj v hlavě spíš ptačí zob než mozek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

To bylo tak tupý, až to bylo zábavný. Sadie Katz je šmrncovní bloncka, ale scénáře by asi psát neměla a Jones, kterej mimojiný, spíchnul mizernýho prvního Leprechauna, taky není receptem na úspěch. Ale tak od béčkovejch thrillerů člověk zase nemůže moc čekat. Každopádně hlavní "devízou" byly obě hlavní herečky. Viva Bianca sice talentu moc nepobrala, ale už ve Spartakovi ukázala, že je to silně píchatelná kost, což tady jen potvrdila. Ovšem největší peckou je AnnaLynne McCord. Holka, která vůbec neumí hrát, přehrávala o stošest a místy její výkon hraničil s parodií a to s parodií hodně dobrou. Jako thriller je to mizérie, ale když už nic, zasmějete se u toho a pokocháte pohledem na hezký holky. 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Páni režiséři, neopovrhujte herečkou AnnaLynne McCord. Může vám to nevybíravě spočítat. Jako tu udělala svému snoubenci, který píchal její nejlepší kamarádku. Až béčkový režisér Mark Jones se rozhodl, aby herečka předvedla něco víc ze svého repertoáru. Svěřil jí roli psychicky narušené ženy, která v domě bude týrat milenecký pár, který ještě nedávno neměl ani tušení, s kým má tu čest. Ke slovu se přihlásí svěrák, elektrický proud, nebo kladivo. Režisér zvolil v počátku minimalistický přístup, vystačil si s vilou, do které zasadil většinu děje i mučení. A hlavně s sebou vzal nadhled. V podstatě se tenhle film nebere moc vážně, i když to tak nevypadá. Scény mučení nejsou nijak přehnané, i když jsou svým způsobem hnusné (na pohled), určitě nepatří k tomu nejdrastičtějšímu, co se objevilo v béčkové produkci. Režisér je to sympaticky chlípný. Když už měl ve svém filmu atraktivní kousky Anna Lynne McCord a Viva Bianca, nijak je nesvlékal, jen nechal diváka hezky žadonit, aby mu ty mrchy dopřály hodně pohledů na spodní prádlo, v němž obě spočinuly. A ještě je fajn, když dvě mrchy umí hrát. Anna Lynne je psychopatka, se kterou se divák nenudí. Perfektně zahraná role. Ostatní zůstali ve stínu jejího velkého sóla. Billy Zane má herecké schopnosti, že mu uvěříte jeho znechucení nevěrou. Je to v podstatě film o třech hercích. Trio narušil až nápad s uprchlým trestancem, který se ukázal jako neotřelý. S touhle postavou režisér naložil po svém, do děje zasáhla jinak než by divák čekal. Nepředvídatelnost filmu byla na dobré úrovni. Přece jen se z domu na nějaký okamžik dostaneme. Mimo dům jsou k vidění zajímavá dějová vyústění. Tenhle film osciluje mezi hororem a thrillerem s psychologickými prvky. Film určitě není o nějakém mimořádném napětí, zachovává si ale svoji specifickou noční atmosféru, je sympaticky ujetý a umí být v mnohém překvapivý. S řadou klišé scén si poradil nečekaně ironicky a cynicky. A hlavní slovo má nepříjemně ujetá ženština, do jejíchž drápů, by se žádný muž nechtěl nikdy dostat. Takhle má vypadat pořádná bé(č)kovina. 100% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama