Reklama

Reklama

Recenze (4)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám moc ráda, už jsem ho viděla xkrát a bavím se stejně, jako když jsem koukala poprvý. Jako celek to u mě prostě funguje, takže detaily neřeším a beru to jako pohodovku, u které se pobavím. Pro Moon So-ri to byl návrat na obrazovky po několika letech a ve dvojce s Sol Kyung-guem jim to pěkně klapalo. I při výběru hlavního záporáka měli tvůrci dobrou ruku. Daniel Henney válí na plný čáře a strčí do kapsy i manželskou dvojici. Přeloženo. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to mierne nadpriemerná akčná špionážna komédia. Má celkom dobrý príbeh o vládnom agentovi, ktorý vo svojej práci patrí medzi najlepších, ale aj napriek tomu, že v práci musí riešiť mnohé náročné situácie, najväčšie problémy má so svojou svojráznou ženou, letuškou, ktorá o jeho pravej práci samozrejme nevie a navyše práve túži po dieťati. No to musí znovu počkať, keďže agent dostane veľmi dôležitú úlohu, odcestovať do Thajska, kde má získať na svoju stranu chránenú dcéru dôležitého zavraždeného vedca, lenže o tú má záujem aj organizácia, ktorá chce rozpútať vojnu medzi severom a juhom a ich schopný šéf neváha k splneniu svojho cieľa použiť aj agentovu manželku, ktorá tiež do krajiny pricestovala. A tak musí agent urobiť všetko preto, aby zachránil nielen hroziacu katastrofu, ale aj svoju ženu. Spracovanie nie je zlé, ale dalo sa to podať aj podstatne lepšie. Táto tématika už bola pár krát použitá a myslím si, že v rámci žánru dokáže ponúknuť celkom slušný potenciál, ale tentoraz to nevyšlo práve najideálnejšie. Hlavné duo si ma moc nezískalo a hlavne v ich spoločných scénach im to spolu vôbec nefunguje, čo je v tomto type filmu dosť problém, ale aj okrem toho sa tu nájde ešte viacero prvkov, ktoré mi buď vadili, alebo prišli nadbytočné, hlavne vzťah medzi agentovou ženou a nepriateľským špiónom. Ale zase celá tá špionážna línia je až na pár zastaraných prvkov, typu jadrová raketa a podobne celkom slušná, až na niektoké scény ma dosť bavil hlavný záporák a navyše sa tu stále niečo deje a tak si to počas tej dvojhodinovej dĺžky udržuje prakticky celý čas veľmi svižné tempo, vďaka čomu sa na to pozerá celkom dobre. Pomerne spokojný som aj po stránke akcie, kvôli typu filmu je často dosť odľahčená, kvôli čomu ma nebavila až tak moc, ako by mohla, ale napriek tomu tých pár súbojov ponúkne niekoľko slušných chvatov, prestrelky tiež nie sú zlé a nesklame ani zvyšná akcia. Horšie je na tom humor, síce som si naň dokázal zvyknúť, takže mi vlastne ani nevadil, ale len predsa ho tu bolo viac, než by bolo vhodné a pritom sa tu nenájde ani jedna skutočne vtipná situácia. S hereckým obsadením som dosť spokojný, ale horšie sú na tom ich postavy. Hlavné duo Sol Kyung-Gu a Moon So-Ri, ale pre oboch je to najslabšia úloha, v akých som ich zatiaľ videl, pričom jemu som na rozdiel od všetkých podobných filmov neveril ani toho agenta. Ale poteší Daniel Henney ako hlavný záporák, nesklame ani postava vedcovej dcéry a až na agentových nadriadených mi už nikto nevadil. Čo sa týka réžie a technickej stránky, určite to mohlo byť aj podstatne lepšie a to po všetkých stránkach, ale zase na ten pozerateľný priemer to aj tak stačí. Takže určite sa z toho dalo získať aj viac, ale zase nie som ani moc sklamaný, na to jedno pozretie je to obstojná zábava. 57% ()

Reklama

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film. Ani nijak zvlášť dobrý. Ale je to celkem sranda. Agent, který má největší strach, ne z nepřítele nebo nějakých bossů, ale z vlastní ženy. Herecké výkony takový průměr. Výkon Daniela Henneye je ale super a i Chang-seok Ko se mi líbil. Kdo má rád akční komedie z Koreje, ten by se měl podívat. Kdo ne, o nic nepřijde. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokoukáno. Tohle je tragédie. Hraje si to na špionskou akčňárnu, ale naprosto nesmyslně a nevhodně to protínají rádoby vtipné a humorné scény, které jsou tak neskutečně trapné a do toho, co se děje nezapadající, že zůstává nešikmooký rozum stát. Tajný agent se snaží, včetně své konkurence z ostatních tajných služeb, dostat k nějaké informaci a zachránit zemi, svět nebo cokoliv, a do toho se tam připlétá jeho manželka, latinsky 'Vizuuna Megeratus', s tím, že chce otěhotnět a když ne s manželem, tak ho chce vyhecovat alespoň taháním se na oko s někým jiným, takže špión spíš špehuje manželku. To, co se při tomhle děje, může být "Ha Ha" asi fakt jen pro Koreu. Navíc to celé vypadá tak vizuálně amatérsky digitální, že by člověk brečel. Ale já su velký kluk, já nebrečel, já to poslal rovnou k šípku klávesami Shift+Delete. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení snímku odstartovalo 12. 3. 2012 v thajské metropoli Bangkoku.  Po 15 dnech natáčení se odtud filmový štáb přesunul do Jižní Koreje, kde se až do konce října natáčela zbývající část snímku. (Conspi)
  • Po 10 letech první vzájemná spolupráce herecké dvojice Sol Kyung-Gu (Chul-Soo) a Moon So-Ri (Young-Hee). Společně se v roce 2002 objevili v dramatickém snímku režiséra Chang-dong Lee, Oasis (2002). (Conspi)

Reklama

Reklama