Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (67)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, přežil jsem to. Ke konci jsem to přeskakoval z minuty na minutu. Čekal jsem zpracování knihy, to však nepřišlo. Teda, základ to mělo stejný, ale... Kdyby to mělo být PŘESNĚ podle knihy, tak jenom nechápavě kroutím hlavou. Ale nic, když už tu máme tohle, tak to zhodnotíme jak to bylo udělané. A mě zde hodně věcí vadilo. A bohužel, nebylo to ani vtipné... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pokračování výborné komedie MIKULÁŠOVY PATÁLIE. Originalitu sice již film postrádá, ovšem pokud se zaměříme na komické situace, tak se jedná opět o vynikající situační komedii. Tentokrát jede Mikuláš (už ho hraje jinej kluk) na dovolenou k moři. Vezmou sebou svoji babičku, která každého by jen pusinkovala. Ale nějak opomenou vzít jeho čerstvě narozenou sestru, o té ve filmu nepadlo ani slovo. Tam potká partu, se kterou opět dokazuje, že je pořádnej dacan. Ovšem nejvíce si užívá jeho matka, která se seznámí s filmovým režisérem a stane se z ní pořádná čubka. [1144. hodnocení, 66. komentář, 60%] ()

Reklama

evapetra 

všechny recenze uživatele

I pokračování Mikulášových patálií je pořád hodně vtipné, až teprve ke konci, když se děti ztratily to podle mě začalo trochu skřípat a příliš se tlačilo na pilu, aby se toho vtipu vydolovalo co nejvíc. Ale po většinu filmu jsem se bavila stejně dobře vylomeninám Mikulášovým i nad tím, co vyváděli jeho rodiče.Herci v rolích rodičů byli výborně typově obsazeni a v druhém díle snad ještě zábavnější než v prvním. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ovšem to je hnus velebnosti! Mikulášovy patálie z roku 2009 podle Goscinny-ho předlohy jsem si velice oblíbil a tak jsem se moc těšil na tento, mnou tak očekávaný sequel Mikulášových dobrodružství. Navíc jsem se mylně domníval, že v rukou francouzských, filmových producentů se nedá nic zkazit. Bohužel, opak byl pravdou. Zpočátku se děj plynule a krásně odvíjel (když přehlídnu strašný dabing hlavní postavy, Mikuláše), ale postupem času to začínalo být doslova o ničem, přičemž tématika prázdnin by se dala v tomto případě zpracovat fantasticky. Připadalo mi jako kdyby Laurent Tirard (režisér), který mě mimochodem velice zklamal nevěděl co všechno má do devedesáti minut vtěsnat a tudíž začal do této pasáže cpát agregátní humor, při kterém mi šly oči v sloup a modlil se ať už je konec. Byla to jedná velká komerční šaškárna, která v jistých ohledech nedávala ani hlavu ani patu. Po skončení filmu mi hlavou probíhala jediná otázka: To je vše...? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po nesmierne úspešnom predchodcovi Le petit Nicolas spred 5 rokov tu máme už o čosi menej úspešný sequel, ktorý bol naozaj o dve triedy (2*) slabší ako prvý film zasadený do školského prostredia. Tentokrát sa Nicolasova rodinka vybrala na dovolenku k moru, a tak som dúfal podobne ladený prirodzený detský humor, no v tomto prípade už to bolo o čosi viac silené ako predtým a aj tie výbuchy smiechu sa zredukovali takmer na minimum. Navyše detskí herci v tomto pokračovaní boli o čosi slabší, a najmä postavu Nicolasa zahral určite lepšie Maxime Godart ako teraz Mathéo Boisselier. Čo však bolo plus oproti prvému filmu bol motív detskej Lásky, ktorý mi v tom predchádzajúcom príbehu dosť chýbal. Ale ani to nevynahradilo všetku tú predchádzajúcu komediálnu prirodzenosť. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)
  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)

Reklama

Reklama