Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (67)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Má to jen 95 minut, ale mně to připadalo strašně dlouhééééééééééé. Moc si nedokážu představit, jak u toho udrží pozornost děti, tady totiž ani tak nešlo o Milukáše, jako o jeho rodiče (což byla ta "dospělácká" linka a bylo jí tam strašně moc). Bylo tam strašně moc věcí, některé linky nedotažené, jiné nesmyslně protažené. Taky mi celou dobu šrotovalo hlavou, jak to vlastně bylo s Mikulášovými prázdninami v knížkách, protože mi nebyla povědomá jediná scéna - ale to by mi bylo fuk, kdybych se bavila. Opravdu spíš nic, než moc, znovu to vidět nemusím. Dala bych tři hvězdičky, ale strašně mě štve ten zahozený potenciál. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie, která pobaví diváky všech věkových kategorií, díky čemuž ji lze odpustit i slabší scénář. Na druhou stranu tvůrcům se podařilo velmi dobře vyobrazit danou dobu a atmosféra působí okouzlujícím dojmem, proto se jedná o ideální komedii na odreagování, která nenadchne, ale rozhodně ani neurazí. Moje hodnocení 60%. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po nesmierne úspešnom predchodcovi Le petit Nicolas spred 5 rokov tu máme už o čosi menej úspešný sequel, ktorý bol naozaj o dve triedy (2*) slabší ako prvý film zasadený do školského prostredia. Tentokrát sa Nicolasova rodinka vybrala na dovolenku k moru, a tak som dúfal podobne ladený prirodzený detský humor, no v tomto prípade už to bolo o čosi viac silené ako predtým a aj tie výbuchy smiechu sa zredukovali takmer na minimum. Navyše detskí herci v tomto pokračovaní boli o čosi slabší, a najmä postavu Nicolasa zahral určite lepšie Maxime Godart ako teraz Mathéo Boisselier. Čo však bolo plus oproti prvému filmu bol motív detskej Lásky, ktorý mi v tom predchádzajúcom príbehu dosť chýbal. Ale ani to nevynahradilo všetku tú predchádzajúcu komediálnu prirodzenosť. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie ideální do současného zimního mrazíku. Vhodná úplně pro celou rodinu. Od pejska až po babičku. Předlohu jsem pochopitelně nečetl, protože čtu málo a převážně knihy, které nějak obohatí mého ducha. Příběh se mi zamlouval. Mapuje v podstatě vše podstatné, co se rodinných vztahů týče. Od drobných rodičovských problémů a neřestí až k tomu, kterak se z Mikuláše stal pěkný kurevník. Souhlasím s názorem, že se tento díl opravdu více soustředí na rodiče než děti, ale nemyslím si, že by to bylo až tolik na škodu. Párkrát jsem se od srdce zasmál. Co ovšem oceňuji hlavně, je obrovská pohoda, která z každého záběru vyzařuje. Myslím si, že úplně každému film pozvedne náladu. Minimálně trošičku. Za sebe dávám pěkné 4 *. ()

waits 

všechny recenze uživatele

První filmový Mikuláš dopadl výborně, pokračování na něj zpočátku velmi zdařile navazuje, ale zhruba po třetině mu tak trochu dojde dech. Předně Mikuláš ustoupil do pozadí, sledujeme hlavně Mikulášovy rodiče (stejné obsazení, spolu s Polívkou, jako v předchozím filmu). To by nemuselo úplně vadit, kdybych se cítil přítomen v Mikulášově světě. To se ale děje jen napůl. Mám Mikuláše pročtěného skrz naskrz, ale většinu navržených dějových linek si scénárista přidal ze své vlastní hlavy. Dále, spousta dějových linek je jen nahozeno a nedotaženo, jediná rozpracovaná linka (s producentem a Mikulášovou maminkou) si to dvakrát nezasloužila. No a nakonec, tlačí se dost na pilu, takže humor je někdy trochu přihlouplý. A ten závěr s hradem, no, prominte, ten nebavil ani mou nejmladší dcerku. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)
  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)

Reklama

Reklama