Reklama

Reklama

VOD (1)

Učitelka základní školy slečna Mary Meadowsová (Katie Holmes) není úplně taková, jak se zdá. Je dobře vychovaná, laskavá a starostlivá, avšak pod sladkým zevnějškem skrývá duši bdělého ochránce. Má svůj vlastní smysl pro pořádek a v kabelce svou vlastní zbraň. Způsobem sobě vlastním napravuje chyby v tomhle krutém světě jakýmikoliv prostředky. Věci se však komplikují, když se seznámí s místním policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ta zvláštní dívka ho okouzlí a jí jeho city také nejsou lhostejné. Policista ale začíná tušit, že ona není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve škole a má před domem krásnou květinovou zahrádku… (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

emma53 

všechny recenze uživatele

Spíš dramédie než drama a ještě k tomu netradiční, absurdní, ale mně se to líbilo možná právě proto. Ty Mariiny botičky, šatičky, bílé podkolenky, kabelčička a mamička........... Mary umíš bezvadně stepovat a toho chalána se drž, těch je dneska pomálu a obzvlášť ty takového potřebuješ. Pa pa miss Meadows ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Miss Meadows (Katie Holmes) je příběh ze současnost o mladé dámě vychované ještě dle staré školy. Slušné vystupování, bílé rukavičky a maličká kabelka patří k jejímu životu stejně neoddělitelně stejně jako intenzivní potřeba konat dobro. Ta potřeba je tak velká, že v té roztomilé kabelce nosí malou, neustále nabitou pistoli, kterou bez milosti trestá kulkou násilníky a agresory, kteří jí zkříží cestu. Policie ví, že zavraždění jsou vždy jen osoby mající problém se zákonem po ,,mstiteli z lidu'' pátrá. Při běžné policejní kontrole se Miss Meadows seznámí policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ten se do té zvláštní dívky okamžitě zamiluje. Jí muž zákona imponuje a jeho city jí také posléze přestanou být lhostejné. Policista, však na základě dalších vražd začíná tušit, že jeho milá není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve školce a má nádherně udržovanou květinovou zahrádku před domem...------------------ Katie je ještě stále baba k nakousnutí, ale to je asi jediný kredit tohoto filmu. Logiky tu moc nehledejte, ale chete-li můžete příběhu věřit. Mně osobně příběh o pistolnici mstící bezpráví (navíc evidentně pošahané), když svět kolem násilí nečinně přihlíží připadal neuvěřitelný. Žádná větší akce se ve filmu nekonala a nebýt tam Katie, ale nějakán no name hérečka, byl by to opravdu hodně těžký podprůměr. Dávám dvě sušenky. * * ()

Reklama

PP66 

všechny recenze uživatele

Jak říká šerif "jsi jako Marry Poppins v Pulp Fictions". A jak říká pedofil "jsme jak dva hrášky v jednom lusku, jsme oba stejní". Ano, zase jeden z "ujetých filmů" , které mě navštívili tento rok. A je v něm hluboká pravda i pochybnosti - Oběť i agresor v zárodku mají k sobě hodně blízko - je otázkou, jak svá traumata zpracují, zda-li pro dobro či zlo své, tohoto světa. A Katie Holmes to odehrála skvěle!;o) Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo. Ten příběh se možná vyvíjí trochu moc jednoduše, ale Katie Holmes vytvořila úchvatnou postavu, která je prostě k zulíbání. Krásná, roztomilá a nádherně šílená. Tohle je něco, co nemusí fungovat, ale v tomhle případě to funguje skvěle. Bavil jsem se, protože je to absurdní, ale zároveň nesmírně reálné. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách jednoduše "zvláštní"film je to takové pohádkově absurdní a je mi celkem jasné, že z tohoto mého prohlášení nemůže být nikdo dvakrát moudrý...Nevím pořádně jak se to přihodilo, ale na začátku mi film připomněl Amélii (sice zdaleka...ale nějak se mi vybavila..)asi kvůli popisu a představení "podivných" zvyklostí hlavní postavy. Katie nikdy nepatřila mezi moje oblíbence, ale musím se přiznat že mi k ní tahle role sedla. Škoda možná, že nebylo všechno trochu víc promyšlené protože hlavně ve druhé polovině už na mě snímek místy dělal trochu "laciný" dojem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. dubna 2014 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se ve městě Cleveland (Ohio, USA). (BMW12)
  • Film bol natočený za 17 dní. (Astonko)

Reklama

Reklama