Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý Hoax náhodou našel vizitku, která slibovala splnění všech jeho přání. Zavolal na uvedené telefonní číslo a konečně našel přítele. Přítele, který ho chápe. Přítele, který splní všechna jeho přání. A chce za to od Hoaxe jenom maličkost — jeho duši! (Guild Home Video)

Recenze (36)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již samotná atmosféra na začátku filmu nás docela příjemně navnadí, když se dočkáme téměř okamžitě prvního úmrtí, které nám toho sice moc neprozradí, ale za to je po trikové stránce slušně zvládnuté. Následně se seznámíme s podivnou rodinkou, která nás bude doprovázet celým filmem. V těchto chvílích film spíše připomíná komedii, kdy se dočkáme několika humorných scén, protože už jen samotné chování Hoaxe je k smíchu. Zvláště pak jeho jízda na motorce. Aby si tvůrci získali co největší přízeň mužské části diváků, nabídnou nám i trochu té lehké erotiky. Zhruba po první půlhodině se konečně opět dostaví hororová atmosféra a my tak můžeme sledovat první krůčky obou bratranců k cestě za záhubou. Musím vás samozřejmě upozornit, že ačkoliv zde umře docela dost postav, tak ve scénách moc brutality nehledejte. Nebudou zde ani cákat hektolitry krve a gore efekty jsou lehce podprůměrné. Mají však své jisté kouzlo a určitě se nejedná o nezdar. Dokonce musím tvůrce a speciálně maskéry pochválit, protože finální proměna Hoaxe je docela vydařená a samotný závěr jakbysmet. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel až přespříliš velké očekávání skončilo zklamáním. I když má film zajímavou atmosféru a výbornou hudbu, tak je děsně hloupej a herecká křečovitost byla úděsná. Nevím kde Englund ty herce vzal protože něco tak prkéného dlouho neuvidíte. A taky jsem čekal něco asi úplně jiného od Englunda. Jako film to můžu doporučit, kdybych nevěděl že to točí Englund šel bych i víc, ale přespřílišné očekávání mě zklamalo. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Solidní 80 léta a pěkný horor. Aneb volat na jakýkoliv placený linky se nevyplácí, buď z vás vyždímou poslední vyndru za účet a nebo si vás vezme strejda satan a zamrzne dokonce i peklo. Jsou tam docela dobrý hlášky. Pěkná je ta blondýna co jí zničí pavouci. Ve filmu je jedna docela velká chyba , když Hoax na záchodě drápne jednoho hajzla do levé tváře , ale v dalším záběru má ten hajzl ránu na pravé straně. Druhá polovina filmu má solidní tempo a akci. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Menej známy "pekelný" horor, ktorý si ale zaslúži patriť k tomu lepšiemu, čo osemdesiatky ponúkli. Kladmi sú temná, postupne budovaná atmosféra, pomalšie tempo, nekompromisnosť k postavám a aj ústredná myšlienka. Čiže predovšetkým ide o zásluhu Englunda. Bohužiaľ scenáru trvá veľmi dlho, kým začne odkrývať karty a že sa tu karty, neobrazne, odkrývajú často, a nechýba ani zopár rozpačitých momentov, čo zase súvisí s nie príliš šťastnými maskami. Ale v akom inom horore vidíte peklo mrznúť? A pršať ryby? ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pokaždé když narazím na něco v čem hraje Robert Englund nebo co si dokonce sám režírova,l tak vyjma jeho životní role Freddyho, je to nehorázná patlanina nebo v tom lepším případě průměrná záležitost. Předvolba 976 je podprůměrný teanegerovský horor. Mládež se klasicky chová buď jako totalní retardi nebo přesně podle šablon sígři versus šprt. Akce je během filmu pomálu. Trochu se snaží vylepšit dojem finále. Jenže taky není nijak světoborné a dojem z mdlého filmu už nezachrání. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Americká kapela Deftones má na svém albu Diamond Eyes skladbu "976–EVIL", kterou pojmenovala po tomto filmu. (Seabeast)

Reklama

Reklama