Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Israha 

všechny recenze uživatele

Spousta hodně sympatických pokleslých nápadů utopená v utahaném a unaveném zpracování. Má to místy ten správně sebeironický nádech, který umí tento typ béčkové televizní produkce zachránit a udělat zábavným, ale dostatečně jej nevyužívá, a pančovanou kořalkou zmutovaní krokodýlodlaci v ději musejí dávat až příliš mnoho prostoru znesvářeným rodinným klanům, jejichž příběh ale postrádá jakoukoliv špetku zajímavosti. Vyzněním vlastně dost podobné ostatním Furstovým animal horrorům - v jednotlivých scénách občas správně campy zábava, ale coby celý film až moc vleklé a dávájící příliš prostoru soustředit se na technické nedostatky. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Stejně přiblblá jako ve všech filmech o krokodýlech. Monstra: Úsměvným highlightem filmu je okamžik, kdy krokodýl nabodne svou lidskou obět na ocas. Herci: Radši si je už ani nevybavuju. P. S. Prima Cool předvedla svůj dokonalý překladačský um, viz. český překlad pod oficiálním názvem distributora. ()

Reklama

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Hehe, fakt hukot. :-D "Odpad" dát prostě nemůžu, neboť řada scén mě fakt pobavila, rozesmála. Za všechny kupř. vystřelující ostny, předhození psíka, majitelka toho psíka všude křepčící s cigaretou (myslím, že ji neodhodila dokonce ani když brala do zaječích před těmi krokejši :)), měnící se lidi v krokodýly (z toho jsem si málem cvrkla do textilu), identifikace taťky-krokejše převážně na základě zlatého zubu... a ve finále poklidně klokotající život krokodýlo-lidské rodinky na břehu říčky (nemělo být to mimčo napůl krokodýl nebo tak něco? Příp. ta holka... - vždyt s tím borcem spala až poté, co byl už nakažen, ne? :))... etc, etc. Mazec. :-D Už jsem viděla plno stupidnějších quasi hororů, tenhle byl vlastně i docela sranda a zábava, dobrá oddechovka, když to člověk nebere moc vážně, ale fakt jen pro pobavení. :-) A mimochodem - nevím, co ta holka viděla na tom policajtovi, mně by se tedy mnohem víc líbil ten vousáč, co ji na začátku vezl + balil, já bych se jím možná sbalit nechala, být na jejím místě. ;-D Jenomže pak se, chudák, taky proměnil, aniž by si užil... :( :-D Fakt sranda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Furste ty mě sereš. Mám tvoje filmy rád ale sem tam hodíš fakt blbou sračku a letos jsi natočil dvě, tohle a Ghost shark. Navíc máš totálně skvělý nápady. Kde jinde uvidíme ducha žraloka který zabíjí lidi nebo v tomhle filmu krokodýli kteří když Vás pokoušou stanete se taky krokodýly? Ano taková reinkarnace vlkodlačin. Je to strašně blbé ale sem tam zábavné, navíc tvůrci věděly že tenhle film je kravina tak sem nacpaly humor který celkem ušel, ale třeba efekty byly šíleně slabé a celý film byl zbytečně dlouhej a nudnej. A to nemluvím o naprosto tragickém konci který musel nudit každého. Ale na druhou stranu o lehce lepší než Ghost shark. ()

Kaucuk odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl už jsem leccos, ale tohle, tohle jsem teda ještě neviděl. Top zábava, páteční večery na Coolu mají vždy šťávu. Hláškuje se tu na každým rohu bažiny, kde všichni místní mají iPhony, pobíhají krokodýli zmutovaní po modré pálence, a kde na lov aligátorů vyráží společně se světoznámým lovcem těchto x-plazů( který zde hraje tak 3,5 minuty) a hordou místních fandů ZZ Top i hráč na banjo. Víc netřeba dodávat, co scéna to perla. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Baton Rouge a v St. Amant v Lousianě. (rafix)

Reklama

Reklama