Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeolog Simon Watterman (Harvey Korman) najde v jeskyních Peru podivnou zkamenělinu. Převáží toto Munchies do USA. Jeho přítelkyně se synem omylem tuto zkamenělinu oživí. Munchies dostává jméno Arnold. Má jednu vadu, je totiž stále hladové. Když se jej pokusí zabít, porodí Munchies další stvoření podobná jemu podobná. Boj o jídlo začíná. (Terva)

(více)

Recenze (10)

hladass 

všechny recenze uživatele

Nic nepřinášející hororová komedie pro lehce odrostlejší děti, která nepokrytě vykrádá o řád lepší Gremliny a v menší míře i Critters a Ghoulies... Munchies jsou neustále hladoví, mají ostré drápy a sem tam i úchylný smysl pro humor... Ale jen sem tam, protože po většinu filmu vtípky vyznívají do ztracena... No a rozjuchaná hudba, která měla asi být vtipná, či vtipné scény podpořit, mě neskutečně srala celý film... Za mě lehce zapomenutelný snímek... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Munchies je opravdu taková verze Gremlinů. Produkce se ujal sám velký Corman, ale popravdě bych čekal více. Munčíci se hýbou dost špatně, a jsou strašně nevěrohodný, nejsou ani nikterak vtipný. Ale aspoň jsou správně ujetý anebojí se ničeho(scéna s brokárnou vede). Nicméně film je zapomenutí hodné béčko, které nemá vůbec co nabídnout. Ale pro lovce béček to snad postačí. Na to jedno zkouknutí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho trochu víc. Bohužel na Gremliny to prostě nemá. Režie - Bettina Hirsch. Hudba - Ernest Troost. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Načo vymýšľať niečo nové, keď to staré ( a dobré ) leží pod nosom a pýta si nový kabát. Síce zo sekáča, ale sadne. To, že vám nebude svedčiť, bude akési druhoradé. Ako aj tento film. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Gremlini mě nebavili! ALE TOHLE? To bylo tak skvělý! Totálně dementní spoof na Gremliny o malých "punkových" potvůrkách co jsou kvůli setkání s erotickým magazínem posedlý sexy holkama? Must see! Ne, teď vážně. Tohle je opravdu poctivá dementní legrace, která na vás háže humor kudy může. No a co že je místy opravdu dementní, o to tady jde. Většina postav tu jsou ujeté karikatury a celá atmosféra filmu se spolu s hudbou i do toho stylizuje. Je to opravdu obskurní záležitost kterou musíte vidět aby jste to pochopili. ()

Wancohoff odpad!

všechny recenze uživatele

strasna sracka s otrasnymi trikmi ktore sa na gremlins, dokonca ani critters nechytaju.dokonca to z gremlins kradne hlasy, zvuky, a niektore sceny. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film sa nesie v duchu ako je napriklad film Gremlins, lenze pri tomto filme ked jedneho munchie rozsekaju tak sa z neho vytvoria dalsi munchies, Neviem preco je tu napisane ze je to horor, to je skor taka komedia, ktora ma pobavila. ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Spousta chyb jak dějových tak ostatních. Skoro vůbec mne to nezaujalo a moc poctivě jsem to nesledoval. Kradené téma bylo zpracováno velmi špatně a já marně bádám, za co bych měl dát minimálně tu desítku. Ale fakt není za co. ()

Reklama

Reklama