Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti matky se Evita rozhodla najít svého otce. Najme si atraktivního právníka, bývalou lásku nevlastní sestry, a odkrývá stará rodinná tajemství... Při prodeji své lodě se Anna Williamsová setkává s atraktivním právníkem Peterem Mirissonem. V mládí spolu prožili milostný románek, ale ztratili kontakt. Teď mezi nimi opět ožívají staré city. U Anniny matky Luise Holmsové se objeví Evita, dcera milenky jejího muže. Po této zprávě se Luise stane autonehoda a je odkázaná na pomoc své dcery. Evita se po smrti své matky vrací do Anglie, aby našla svého otce Ernesta Holmse. Chce od něho vysoudit peníze za výživné, které nikdy neposlal. Jako právníka jsi najmě právě Petera. Po nálezu kostry v Luisiné zahradě si myslí, že jej Luisa zabila. Chce se jí pomstít, a proto nález kostry zveřejní. Anna se mezitím dozvídá, že Peter je Evitin právník a je zklamaná. Peter je zklamán, ale případ s kostrou mu nedá pokoje a učiní neočekávaný objev... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro tebe kámo, Rosamunde má všechny filmy hodně podobné a proč by ne Anna a Pietr se záhadne po 25 letech sejdou při koupi fenixe a aby nebylo toho málo Pietr dělá pravnika Editě která je nemanželská dcera, matky Anny samozřejmě jak už to bývá matka o tom nic neví a ostatní taky ne do toho se na zahradě najde mrtvola a vše se zamotá jak má nakonec se najde krásné video s otcem který skoro šve vysvětli Edita dostane co chce Anna s pietrem budou spolu a matka dá na povrch pravdu. Nic nového od Rosamunde ale kouknem dál třeba nějaký díl překvapí. ()

Hem.m odpad!

všechny recenze uživatele

Vím, že toto nadčasové dílo asi nedokáži správně docenit, protože nejsem žena, pro kterou je tento film určen, ale proboha to pořád může někoho bavit? Příběhy na jedno brdo, je jasné co se stane a dokonce i kde se to stane.. Neznám jediný Rosamunde Pilcher, který by nebyl u pobřeží se záběrem na skaliska.. Prostě kromě tohoto krásného kusu šutru, které se opakuje naprosto v každém filmu, nemá Rosamunde Pilcher co nabídnout a tím ani tento film, který asi nebyl ten z nejhorších. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další premiérová Rosamunde Pilcher, kterou nabídla ve svém vysílání TV Barrandov, byla bohužel o něco málo horší než ta předchozí, takže i proto hodnotím o hvězdičku méně. Problém je v tom, že tenhle příběh ani není tak moc odpočinkový, jak bych od nenáročné německé romantiky čekal. Samozřejmě, dějově se zde něco děje, což je určitě dobře, ale já prostě nejsem zvyklý, aby filmy tohoto zaměření z této provenience měly nějakou zápornou postavu, která tam dělá dusno, ta Evita, které šlo o nalezení pravdy o svém otci, mi prostě v celém příběhu neseděla a celá ta dějová linie kolem ní mi přišla neatraktivní. Z toho důvodu na film nenahlížím jako na nenáročnou romanci, ale jako na jednu z těch méně podařených Pilcherovek. Ale tak na druhou stranu, dalo se to skouknout bez větších obtíží, a i proto nakonec aspoň tu jednu hvězdu uděluji. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama