Reklama

Reklama

Kletba Bellovy čarodějnice

  • USA The Bell Witch Haunting

Policejní oddělení Robertson County zveřejnilo záběry, které se objevily u rodiny Sawerových. To, co se původně považovalo za sebevraždu, se nyní ukazuje jako návrat staletého démona odpovědného za nejslavnější paranormální událost v Americe. (TV Horor Film)

Recenze (14)

Campbell 

všechny recenze uživatele

tak film jsem chtěl zkouknout jenom proto že jsem neměl do ničeho jinýho píchnout, čekal jsem že to bude sračka ale nakonec to nebylo tak moc hrozný jak jsem čekal. Začátek mě nalákal a měl jsem rád ty scény kdy byl slyšet ten divnej zvuk a něco se stalo. Nicméně film po chvíli začal celkem nudit a šel od desíti k pěti. pak se začlo utíkat ven a byla to už jen nuda. Ale i tak za ten celkem dobrej začátek dám 2*, mělo to celkem obstojnou atmosféru a mělo to i napětí. Jen škoda že to nebylo kratší nebo aspoň kdyby to mělo větší rozjezd. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Snímok vyobrazujúci "autentické" zábery rodiny Sawyer-ových z Tennessy, ktorá počas niekoľkých dní prišla do kontaktu s paranormálnymi javmi. Od narodeninovej oslavy syna Brandona, sa začali diať veci, ktoré nemajú racionálne vysvetlenie. Všetko zaznamenal "oslávenec" za pomoci niekoľkých kamier. Nemôžem povedať, že by bol tento found footage snímok úplne bez napätia. Že by sa miestami predsa len nepodarilo nabudiť správnu atmosféru. Dokonca ma pár krát miklo! No podaktoré scény sa naozaj nevydarili a pôsobili dosť komicky. Čím viac toho chcel režisér do filmu napchať, tým to bolo horšie. K primitívnemu správaniu osôb sa radšej ani nebudem vyjadrovať. Takže, "The Bell Witch Haunting" je po miliónty krát, neúspešná kópia, úspešnejších found footage snímkov - 35%. ()

Reklama

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Ano, je to už trochu viac krát prepratý námet, v štýle PA, mnohých to už môže nudiť, ale toto sa mi páčilo. Ten nepríjemný hlboký zvuk, na konci ktorého sa ukáže niečo démonické, to bolo vymyslené dobre. Ale ak vás podobné filmy v štýle PA nebavia, tak nezabíjajte čas pozeraním tohto, proste takýto žáner vám musí sadnúť. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Slabučký, amatérsky found footage, ktorý akosi nepochopil, že aj tento subžáner by už dnes mal spĺňať určité nároky a snažiť sa len naivne napodobovať úspešnejšie tituly už vyšlo z módy. V tomto prípade divák sleduje americkú rodinku, ktorej v dome šarapatí démon, čo na tomto území kedysi prebýval. Akurát, že je to strašná nuda, kde sa málo deje a ešte menej vidieť. Boli tu už síce horšie FF horory, ale tým sa to ospravedlňovať nedá, keďže ten film nevie ani zaujať, ani postrašiť, ani vlastne nič. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jasně, třísetšedesátáosmá variace na Paranormal Activity, pořád to samé dokola, bla, bla, bla, bla, bla, bla. No a co? Fascinuje mě jak všichni subžánr Found Footage nesnáší, ale přesto pořád na něj ti samí kašpárci čumí. Asi proto, že se považují za obětní beránky, které ty sračky musí sledovat za ostatní, aby je poté mohli erudovaně informovat, jak vlastně moc to očekávaně a nepřekvapivě velké sračky jsou. A že tomu vždy dokážou dát sakra za uši 8D. Vím, že bych se měl věnovat čistě jen k vyjádření svého názoru k danému filmu, ale jak mě mají nechat sakra v klidu veškeré ty komentáře, které vesměs začínají slovy „Další otravný FF, který jsem musel protrpět…“. Když onen uživatel už dopředu ví, jaká to bude otravná sračka a především už dopředu mě to absolutně nezajímá, tak na to přeci nebudu rovnou vůbec čumět a zbytečně tu pak jen na to házet špínu, ne? No, stačí, už jsem se tu dost rozohnil, a stejně mi to je prd platný, takže, The Bell Witch Haunting je třísetšedesátáosmá variace na Paranormal Activity, kde se odehrává pořád to samé dokola, zpracování je taktéž téměř totožné, průběh je totožný, vyústění je totožný, působivost je totožná, atmosféra je totožná, tudíž kdo viděl Paranormal Activity, na tuto třísetšedesátouosmou variaci už čumět nemusí, stačí sem je rovnou lupnout Odpad, či štědrou jednu * a jede se dál. No, a ti, kteří mají filmy zpracované FF stylem rádi, si užijí i tento, snad tedy jen s jedním varováním, postavy se v tomto snímku chovají opravdu, ale opravdu už hodně hovadsky a tvůrci v tomto ohledu už vážně překročili meze i mé tolerantnosti. Nicméně působivé to je i tak a po většinu filmu jsem byl zas jak na trní, ale v daném žánru jde skutečně o slabší kousek. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film je známy aj pod menom The Sawyer Family Murders. (BoredKid)

Reklama

Reklama