Reklama

Reklama

VOD (1)

Studentka medicíny se dostala díky vtípku své spolubydlící do registrace eskortní agentury. Zpočátku jí to bylo nepříjemné, ovšem poté ji přemohla zvědavost. Brzy se nechala zcela zlákat okouzlujícím životním stylem luxusních společnic... Joanna Halberová (Tori Spellingová) je stydlivá a rozpačitá devatenáctiletá studentka. Svůj všední život dělí mezi studium a práci. Její život se však rychle změní, když se nechá zlákat přítelem, aby si jen tak na zkoušku zahrála na velice drahou „call girl". Zdánlivě nevinná hra se mění v noční můru, které nedokáže Joanna uniknout. Je proti své vůli vržena do světa skrývaných sexuálních choutek a her. Jediná možnost úniku vede přes muže, který jí ze života udělal hotové peklo. Ale on jí nechce nechat odejít... (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Tuctový a snadno zapomenutelný filmeček o tom, jak nevinná a nezkušená dívka díky náhodě a špatné společnosti málem o počestnost přišla. Než se ale dostala definitivně na scestí, zafungovaly výčitky svědomí a vše se v dobré obrátilo. Tori Spelling sice není úplné dřevo, ale velkou herečkou se přes veškerou tatínkovu snahu a péči plastických chirurgů nestane a tak největším zážitkem byla přítomnost půvabné Jeri Ryan alias Sedmé z devíti ve vedlejší roli luxusní společnice pro starší pány. Celkový dojem: 35 %. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký Hallmarkovsky naivný film o jednej vzornej študentke z ktorej jeden parchant urobí luxusnú kurvičku a keď jej to dôjde, tak je už neskoro. Na filme ma bavia dve veci. Tori Spellingová v časoch, keď bola pre mňa totálne hot a miestami tu predvádza fakt riadne vzrušujúce veci. A tou druhou vecou je finálny súdny proces s jej postavou potom, čo sa vzoprela svojmu pasákovi. To je niečo neskutočne naivné, až je to strašná sranda. Najprv vypovedá pasák a vyzerá to, že Tori dostane dobrých 200 rokov natvrdo. No a potom vypovedá Tori a bum bác všetko sa na dobre obráti a nasleduje dokonalý happyend. Žiadne dôkazy, fakty, nič také sa pri tom procese nerieši. Dokonale zábavná hovadina s nádhernou Tori. 6/10. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento film s Tori Spellingovou v hlavní roli byl vysílán v televizi asi před 15. lety pod názvem Studentka na telefon. Nikterak originální výchovný příběh o tom, jak se slušné a plaché děvče může vlivem cílené manipulace stát výdělečným nástrojem v rukou podnikatelů se sexem. Dostat se mezi vyšší společnost je jistě snem mnohé studentky z chudobných poměrů. Z počátku nevinná společnice je manévrována do postelí bohatých mužů a když chce svoji kariéru luxusní prostitutky ukončit, zjišťuje, že nemá šanci. Tori, jako protekční dítě slavných rodičů není sice až taková krasavice, ale je velmi výrazná a zapamatovatelná. Pro tento typ filmu pro dospívající mládež je použitelná, zde ani tak nevadí, že herecký talent nepatří zrovna k jejím přednostem. Film nemá žádné vysoké ambice, ale je zajímavý, natočený v příjemném prostředí a tak jsem se na něj po letech ráda znovu podívala. ()

Reklama

Reklama