Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 2

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (51)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie kráľa škorpióna, ktorého príbeh kedysi odštartoval „The Rock“, už stratil všetky svoje charakteristické rysy. Aktuálny diel má slabý scenár, slabšie herecké výkony a bojové/dialógové scény bez väčších fantázií. Možno niektoré diela Herculesa s K. Sorbom mali väčšiu úroveň. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Magika82 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak pejsek s kočičkou vařili dort. Nejen název této pohádky, ale také břichobol, který je postihl při snědení onoho dortu, způsobil tento film také mě. Doslova páté přes deváté, některé scény snad scénaristé "vykradli" z jiných filmů, a aby toho nebylo málo, film se místy tváří jako parodie. Jenže opět velmi nepovedená. I když zavřu obě oči, hořká pachuť přetrvává, a tudíž bez hvězdy. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Od ostatních odpadů (druhý a třetí díl) je Cesta za mocí o stupeň lepší zábava. Nedostanete k tomu do ruky vychlazenou jedenáctku a polosvlečenou otrokyni. Nebo pro úchyláky - vychlazenou otrokyni a polosvlečenou jedenáctku. Jen se totálně vykašlalo na vážnější tón a celé to vypadá jako průměrný díl seriálu Herkules s Kevinem Sorbem. Nadsázka, jednodušší humor, přímočará linie a souboje ve stylu wrestlingu se vším tím fake over the top. není se čemu divit, když většinu rolí obsadili zápasníci a jediná známější tvář je Lou "Hulk" Ferrigno a už hodně starý Rutger Hauer jako král. Nebylo by to zlé, když by to celé změnilo název a neneslo to stigma prvního výborného filmu a dvou příšerných výplodů nemocného velblouda, kterého museli krmit výkaly samotného Uwe Bolla. Jen se mi zdálo po celou dobu, že dvacet let starý seriál http://www.csfd.cz/film/69530-herkules/ měl lepší produkci a to šlo o čistě TV produkt - zavolejte ihned a dostanete k Herkulesovi i Ioalesa za stejnou cenu!. Tohle vyjít samostatné bez okovů minulých dílů, tak je to zábavně průměrné fantasy béčko (***). Nic víc, nic míň. Hodnocení OST: Celkem překvápko, že i u Direct-To-DVD titulu se najde slušnější fantasy hudba. 5/10 ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Že se tvůrcům a bůhví komu ,ještě chtělo do čtvrtého pokračování.Já vím vydělávat prachy nějak musí ,ale takhle dosti mizerný film sem dlouho neviděl.Někteří herci zde sou od druhého pokračování ,ale ani herci film vůbec nezachrání.Raději měli nechat jenom první díl na který ,se dá ještě vcelku dobře dívat. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal 1440 Entertainment // Distribútor: Universal Home Video // Na prekvapenie je táto štvrtá časť celkom slušne a vtipne spracovaná, čo očividne nikto nečakal. No a k vizuálnej stránke filmu sa neoplatí ani vyjadrovať. Za mňa 3 hviezdičky. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)
  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)

Reklama

Reklama