Reklama

Reklama

Král Škorpion: Cesta za mocí

  • Česko Král Škorpion 4: Cesta k moci (více)
Trailer 1

Vládce království Norvania byl zavražděn a ze zločinu byl obviněn Mathayus, legendární král Škorpion, po jehož stopách se vydává celá armáda vojáků. Mathayus (Victor Webster) je se svými jedinými zbývajícími spojenci, tajemnou ženou a jejím výstředním otcem, posledním, kdo může zastavit krutého následníka trůnu na jeho cestě za ovládnutím pradávné mystické síly. V hlavních rolích filmu se představuje Lou Ferrigno (Neuvěřitelný Hulk) a hvězdná sestava zápasníků, jako jsou Roy "Big Country" Nelson (Vítěz soutěže Ultimate Fighter), Royce Gracie (Síň slávy UFC) a Don Wilson (Trojnásobný mistr světa v kickboxu). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (51)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

I když je Webster sympaťák a Ellen Hollman je velmi pohledná s parádně vypracovaným tělem - radost pohledět - je tato hovadina na chlup stejná jako seriál Xena s Lucy Lawless nebo Hercules s Kevinem Sorbo. Nelogické blbosti, hovadské vtípky, dialogy jak od ožralých teen blbů, apod. ... na to jsem už fakt starý a nemám zas tolik času, abych si tímto krátil svůj život ve "filmovém matrixu" - po 20 minutách vypnuto !!! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Universal 1440 Entertainment // Distribútor: Universal Home Video // Na prekvapenie je táto štvrtá časť celkom slušne a vtipne spracovaná, čo očividne nikto nečakal. No a k vizuálnej stránke filmu sa neoplatí ani vyjadrovať. Za mňa 3 hviezdičky. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po první minutě jsem to chtěl vypnout, protože se to zdálo jen jako snůška slaboučkých momentek nebo slabých provedení lepších vtípků z jiných filmů. Jen díky jménům jako Lou Ferrigno, Michael Biehn, Ruther Hauer a Barry Brostwick jsem vydržel přes polovinu filmu. Na jednu stranu se to dalo vydržet díky humoru, který byl občas, no, s nadhledem občas skoro povedený. Zbytek je ale papundekl jak v Xeně (což je daň televizního filmu) a akce, akce, akce a akce. Té je tolik, až by si jeden řekl, že se tam prohání Jackie Chan, nebo že je to mazec jak s Arnoldem. Ale to si autoři jen toužebně přáli. Je to ptákovina. Děsná. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně mi nejde do hlavy, co vedlo tvůrce k tomu natočit pokračování už tak tragické trojky a celkově obohatit tuhle od samého začátku upadající sérii o další, tedy čtvrtý díl. Čtverka s podtitulem "Cesta za mocí" nabízí divákovi opět velmi nekvalitní akční scény, nezáživné herce a mizerné herecké výkony. Výprava a děj filmu je v délce téměř 2 hodin postavena na stupidních dialozích a ještě hloupějších efektech. Nemluvě o tom nesmyslném střídání kontinentů a natáčecích lokací. Po třetím dílu jsem ve skrytu duše doufal alespoň v náznak, maličký náznak zlepšení či kvalitní filmařiny. Opět marně. Laciná TV produkce toho nejhoršího kalibru. Sám sobě se divím, co mě přimělo se dívat na takový laciný brak a taky to, že jsem to vůbec byl schopný dokoukat do konce. 0/10. ()

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie kráľa škorpióna, ktorého príbeh kedysi odštartoval „The Rock“, už stratil všetky svoje charakteristické rysy. Aktuálny diel má slabý scenár, slabšie herecké výkony a bojové/dialógové scény bez väčších fantázií. Možno niektoré diela Herculesa s K. Sorbom mali väčšiu úroveň. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Sídlom kráľovstva Norvania je vo filme rumunský hrad Rasnov, ktorého počiatky siahajú do 13. storočia. (beso74)
  • Don 'The Dragon' Wilson, který hrál Gizzana, byl v úvodní scéně omylem bodnut mečem do nohy, což si vyžádalo několik stehů. (Terva)
  • Natáčelo se v Rumunsku v lokalitách Rasnov, Snagov, Sibiu a nebo ve studiu Castel Film v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama