Reklama

Reklama

Babovřesky 3

Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách. Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové... do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři... Akce „likvidace bab" začíná. A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra.... (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (332)

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Není žádným překvapením, že film dopadl tak, jak dopadl. Ani jsem nic jiného nečekal. Tohle je bezkonkurenčně jedna z největších ptákovin, jakou jsem kdy viděl a to už jsem toho viděl dost. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Jít na tohle do kina, tak chci vrátit peníze, nepochopím člověka, který dá vyšší hodnocení než odpad. Neskutečná hovadina. PS: Scéna pod mořem stojí za to! Jak tohle někdo může myslet vážně? Nechápu jak se tohle někomu může líbit. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No tykrávopíčokurvokundovolekokotemore! Tak tohle vážně v jiným filmu neuvidíte! Ještě teď ve chvíli kdy smolím tento komentář se mi ozývá nervózní tlukot v místech kde mám srdce. Mít operovanej kardiostimulátor tak mi z toho vybouchne. Právě jsem absolvoval třetí díl této výjimečné trilogie a fakt mě to málem zabilo. Po trapný jedničce a super trapný dvojce jsem si říkal jestli pan režisér Troska dokáže třetí díl vytáhnout do dosud nevídaných výšin trapnosti a... ON TO DOKÁZAL!!!!! Takže jestli máte pocit, že do hlubší žumpy už se klesnout nedá, tak věřte, že nějaká ta rezerva se vždycky najde. Takže pokud máte dobrý nervy a silný srdce, tak přijměte třetí pozvání do buranova kde lišky dávají Polskýmu faráři co furt něco šuká a ještě to stále nedošukal dobrou noc a to doslova. No a připravte se na to, že když už si někdy v půlce filmu kdy je kadence zhruba jeden dobrej vtip za půlhodiny budete říkat, že už to tak strašný není, tak ta závěrečná dvacetiminutovka vás dorazí. V tu chvíli totiž všem nezvratně a opravdu definitivně mrdne v kebuli. Troška si řekne, že jako zlatej hřeb programu sbalí báby a pojedou k moři, tak něco tak strašnýho jsem v životě fakt neviděl. Opravdu nekecám! První a druhej díl byli proti tomu hodně slabý odvary a když bába v potápěčských hadrech, procházející se po dně moře majzne holí po hlavě se slovy : hajzle jeden! digitálního žraloka, kterej jak kdyby vypadl z filmu od Asylum, tak jsem definitivně za hysterického záchvatu, drže se při tom za srdce, spadnul z postele. Já fakt nekecám! Viděl jsem Srbský film, Lidskou stonožku, Německý fekál porno i domácí video z výmluvným názvem kaviár, ale tohle jsem opravdu NIKDY neviděl!!!. Zbývá jenom dodat, že po závěrečných titulcích odstřelili i kohouta který nás celou trilogií provázel a nezbývá také než doufat, že po skončení natáčení všechny ty nesmrtelný tety definitivně jeblo, tak jako málem jeblo mě ke konci tohoto filmového hitu a tím pádem je to opravdu definitivní konec no a nyní se pan Troška může pustit do nové grandiózní trilogie : Dědkoplesky! Už se na ty odpady moc těším. Hlavně že spokojený buranský Čecháček dostane co mu patří. HAJZL JEDEN!!! 0% ()

Reklama

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Teda ne že by to nebyl odpad, ale tohle je úplně nová dimenze čehokoli. Nemá cenu poukazovat na kvalitativní propad od tématicky totožných Sluncí sen. Přiznávám, že od pohádek Z pekla štěstí 1 a Princezna ze mlejna 2 z roku 1999 jsem pak už žádný Troškův film neviděl - žádné předešlé Babovřesky ani žádný Kameňák. A tak, neznalý posledního vývoje, musím konstatovat, že se Troškovi v Babovřeskách 3 podařil epochální průlom. Dno je z definice nejnižší rovinou, pod níž už nic v daném prostoru nemůže být. Dostat se níž dosud nedokázal ani Chuck Noris. Troška to dokázal, čímž ovšem dno naprosto zrušil a tak konečně ozřejmil smysl celého svého tvůrčího vývoje. Tady už neplatí žádné hodnotící kategorie. Tohle už nelze kritizovat. U tohoto filmu vás nenapadne, že je to sračka, protože vás úplně zhypnotizuje, takže jen sedíte, civíte a komplexně degenerujete. Jedna komentátorka zde píše, že cítila, jak jí u tohoto filmu odumírají mozkové buňky - mám tutéž zkušenost. Ďábelský, ďábelský Troška - dosáhl úrovně, na níž o jeho filmu nelze říci nic špatného. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Zdeněk Troška je rozporuplná postavička československej filmovej tvorby. Režisér, ktorý má svoj charakteristický rukopis, ktorý však mnohým filmovým kritikom nesmierne vadí, ale na druhej strane si získal pomerne výrazné sympatie bežného, jednoduchého diváka. Ja som k jeho tvorbe hodne zhovievavý, nezatracujem jeho snímky, vždy sa snažím im dať šancu a v kľude si ich pozriem. Väčšinou však zostanem sklamaný. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Babovřesky", ktorý pán Troška natočil v roku 2013. Nebol som len sklamaný, ale doslova som bol znechutený z tých trapností, ktoré som tam videl. Bol to odpad! No a ja blázon, som si potom pozrel aj voľné pokračovanie, i keď som vedel, že "Babovřesky 2" budú taký istý odpad! Ale aby toho nebolo málo, tak som sa prinútil kuknúť na "Babovřesky 3", ktoré boli natočené v roku 2015. Asi tušíte, čo teraz napíšem. Áno, veru tak, bol to tiež filmový odpad! ()

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Peklo. Původně jsem chtěl napsat svůj dojem z filmu bez toho, že bych si z Babovřesek utahoval. Prostě to ale nejde. Není nic špatného, když vznikne nenáročná komedie pro nenáročné diváky. I taková ale musí být hlavně vtipná. Tohle vtipné není, tohle je tak trapné až z toho na vás jde úzkost. Nudné a bez jakéhokoliv zájmu vytvořit něco co zaujme nejen svou uječeností. Postavy jsou tak nesympatické a odpudivé karikatury, že jsem si představoval, že ta nejstarší bezzubá babička po svém letu na rogalu vytáhne ze zástěry kulomet a celou vesnici vystřílí. Z té barevné přeplácanosti, ukecanosti, kýčovitosti a nevtipnosti na mě šel třes. Když se sál smál v některých momentech (které asi měli být vtipné) tak jsem začínal pochybovat o svém zdraví. První polovina byla celkem dobrá, to ale jen do chvíle než jsem dojedl popcorn. Zbytek se stane v podstatě reklamou na jednu nejmenovanou cestovní kancelář. A závěr je jak z nějaké surrealistické noční můry. Už nikdy víc... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Filmový likér "Uršulum proti šakalům" ve skutečnosti neexistuje, nicméně režisér Troška je držitelem ochranné známky, aby se mohl podílet na případném zisku možného výrobce. (rakovnik)
  • Budovatelská píseň, již zakazuje starosta (Pavel Kikinčuk) své dceři pouštět, je „Zpěv svobody“. (rakovnik)
  • Kromě jihočeských lokací štáb natáčel i v tureckém Side. (jenik71)

Reklama

Reklama