Reklama

Reklama

Krtek

  • Finsko Täältä tulee Myyrä (více)

Recenze (6)

Bruce_cz 

všechny recenze uživatele

149. nejlepší film? Co je tohle za nonsens? Nemám tušení, jak tohle hodnotit, protože se mi nedaří dohledat, o co by mělo jít? Kompilace krtkových večerníčků? Tak ty jsem několikrát jako malý viděl, ale stejně nemám důvod hodnotit každou epizodu, jen abych měl tady o 30 skvělých hodnocení více... Hodnotím v rámci své snahy dokoukat top 200, ale umístění tohoto "filmu" sem zcela nechápu, stejně jako nechápu do značné míry přítomnost dokumentárních filmů v top 200 (měly by mít soukromé top jako seriály, ale potom by to možná chtělo i top 200 pro animované filmy, lepší nepolemizovat)... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jde o speciální skandinávské vydání Krtečka, které se od našich DVD (Země pohádek) liší tím, že nejde o několik krátkých filmů, které je možné pustit za sebou, ale o sestřih do filmu bez úvodních a závěrečných titulků (které české vydání obsahuje). Jednotlivé příběhy jsou pak propojeny několikasekundovou scénkou z Krtek fotografem.  Jsou použity tyto příběhy, v tomto pořadí: Krtek a muzika Krtek v zoo Krtek a zelená hvězda Krtek malířem Krtek a autíčko Krtek a ježek Krtek a žvýkačka Krtek a buldozer Krtek fotografem DVD má pak seznam všech tvůrců hromadně, na konci.  Údajně má být materiál remasterovaný, ale moc to poznat není... Dánské vydání se jmenuje Här kommer Mullvaden. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Krtek je samozřejmě legenda a zhlédnuté mám všechny díly, které, kdybych hodnotil jednotlivě, by byly z většiny za 5 hvězd. Existenci tohoto filmu však úplně nechápu a jeho přítomnost v žebříčku už vůbec ne. Ale na tři jít nemůžu, to mi srdce nedovolí. 70% ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

U nás nedostupná škandinávska kompilácia 9 krátkych Krtkových príbehov, ktorej prítomnosť v rebríčku najlepších filmov kinematografie (aktuálne 286. miesto) pôsobí značne podivne. Hodnotím jednoducho ako priemer hodnotení jednotlivých epizód:     1. Krtek a muzika (1974): 5*     2. Krtek v Zoo (1969): 4*     3. Krtek a zelená hvězda (1969): 5*     4. Krtek malířem (1972): 4*     5. Krtek a autíčko (1963): 5*     6. Krtek a ježek (1970): 4*     7. Krtek a žvýkačka (1969): 4*     8. Krtek a buldozer (1975): 4*     9. Krtek fotografem (1975): 4*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama