Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dospívající Evelyn by určitě nevadilo zůstat na venkově v Peru, kde je doma. Její rodina není příliš bohatá, ale zvládá vyžít i s omezeným příjmem. Je to její matka, kterou okouzlila žena z agentury, jež už pomohla její sestřenici Margaritě se přestěhovat do Španělska. Pod tlakem rodiny a uklidněna telefonátem Margarity se Evelyn rozhodne využít příležitosti... jenže vše se změní v děsivou noční můru. Když přijede do Španělska, nenachází zářnou budoucnost, ve kterou doufala, ale matoucí svět bordelu, ve kterém najde Margaritu zmučenou dlouhými měsící prostituce a strachem. Donutili ji, aby Evelyn přesvědčila k přestěhování a zamlčela jí pravdu. Eveleniny vyhlídky jsou pochmurné – znásilnění a drogy jsou hlavními prostředky majitele bordelu Ricarda, jenž se snaží jí zlomit, aby mu vydělala peníze, které mu údajně dluží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

spíš podprůměrný film, téma je to jistě závažné, ale už byly o tom natočeny mnohem lepší filmy. Prostředí, do kterého se dostala, je spíš tušené a mluví se o něm, než že by z něho bylo něco ukázáno, v tomto smyslu byl snímek extrémně cudný. A celkově to na mě příliš nefungovalo, přičítám to slabým hereckým výkonům ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Obchod s bielym mäsom je hrozný a tento film ukazuje veľký problém chudobných dievčat ako sa dostanú do problémov. 6/10 ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Takových filmů, které chtějí upozornit na obchod s bílým masem už se natočilo dost s různou kvalitou. Tenhle bohužel spadá do kategorie těch podprůměrných. Samotné téma už šokovat nemůže a záleží na tom, jak to je zpracované a zde skoro všechny postavy jednají hrozně schematicky a nepravděpodobně. Možná hlavní hrdinka ještě zaslouží trochu uznání, ale jinak to byla bída a běs. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Úvod v Peru som nevidela, lebo som film zapla až neskôr. Nezdal sa mi zlý, práve naopak, priklincoval ma a pozerala som až do neskorej noci. Možno som videla menej filmov o obchode s bielym mäsom ako ľudia, ktorí tomuto vyčítajú podpriemernosť - ale mne sa naopak zdal skvele spracovaný. Zaobišiel sa v podstate bez explicitných scén plných surových násilností a pornografie (ktoré dnes používajú aj filmy bez zodpovedajúceho obsahu, no chcú použiť tvrdé násilie a sex, tak ho tam proste "naroubujú"), zato bodoval atmosférou napätia, strachu aj bezmocnosti, ktorá pôsobila prirodzene. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama